• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr

20.11.2020

10:51

(FOTO) POTPUNI OBRT! Anđelina Džoli ima NOVOG DEČKA! Uživa u romansi sa prijateljem Breda Pita?!

Showbiz

(FOTO) POTPUNI OBRT! Anđelina Džoli ima NOVOG DEČKA! Uživa u romansi sa prijateljem Breda Pita?!

Podeli vest

Anđelina Džoli (45) je navodno započela romansu sa kolegom Mikijem Rurkom (68), prenosi magazin New Idea

Holivudska glumica je prema pisanju pomenutog tabloida uhvaćena kako se ljubi sa 23 godine starijim glumcem. 

Navodno želi da se osveti bivšem suprugu koji je nedavno, sada već bivšu devojku manekenku Nikol Poturalski doveo u dvorac u Francuskoj, u kojem je Anđelini izgovorio sudbonosno "da", i to na godišnjicu njihovog venčanja.

 - S obzirom na to da je stariji od nje i da se po mišljenju mnogih unakazio plastičnim operacijama, on Anđelini nije bio prvi izbor. Ali pošto je većina glumaca njene generacije oženjena ili u vezi, morala je krenuti dalje - kaže anonimni izvor blizak glumici koji je bio očevidac poljupca.

Foto: Reuters

On dodaje kako je Anđelina želela da uđe u vezu kako bi sipala so na ranu Bredu, te da sa Mikijem ne planira ništa ozbiljno.

- Iako Miki Rurk nije njen tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravu osobu, barem za njene osvetničke planove Bradu -  rekao je izvor i podsetio kako su Bred i Miki godinama prijatelji, te će ova vest sigurno pogoditi holivudskog zavodnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrtva trka

pre 3 godine

Mrtva trka ko je od njih dvoje vise izoperisan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija