• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

28.11.2020

23:07

VERICA RAKOČEVIĆ ISKRENO O ZARADI I SVOM PARTNERU: Moj muž ima 40.000 dinara platu, a ja 10 puta više!

Showbiz

VERICA RAKOČEVIĆ ISKRENO O ZARADI I SVOM PARTNERU: Moj muž ima 40.000 dinara platu, a ja 10 puta više!

Podeli vest

Verica Rakočević, modna dizajnerka, otkrila je kakav odnos ima sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje.

Ona je "zapušila usta" onima koji govore da izdržava svog supruga.

"Suština je da se ogoliš, ljudi nemaju hrabrosti da se suoče sa sobom i životom. Život je postao masovno glumište. Može neko da kaže da ja njega izdržavam, ali ja nemam taj problem. Mogu slobodno da kažem da moj muž ima 40.000 platu u Narodnom pozorištu, da ja zarađujem 10 puta više. Isto tako mogu da kažem da ta količina samopouzdanja koju je meni moj muž dao kao ženi, sa svojih 35 godina, to je to. Neko će u svojoj nesreći da kaže da ga izdražavam. Ja se pored njega budim i to sam ja, on je to izabrao i to sam ja", rekla je Verica u emisiji "Magazin IN", pa dodala:

Foto: printscreen facebook

"Malopre je rekao da me ne šminkaju mnogo i da sam najlepša bez trunke šminke. On je vrlo dobro znao šta ga čeka. Ja imam troje dece, unuke, meni su deca na prvom mestu. Ko će zarađivati više, to je nebitno. Od trenutka otkako živimo zajedno to je naše. Ja sam sigurna da mene moj muž neće ostaviti, mogu jedino ja njega, da umrem, s obzirom na razliku u godinama... Ja Veljka toliko volim, ali ja nisam u njega zaljubljena, ni u jednom trenutku. Mislim da ni on nije u mene, kada me pitao ja sam rekla da hoću, ali ne znam što. Samo ja bez tog čoveka ne mogu da živim."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА И РЕД ЈЕ ДА ПЛАЋАШ ''ПИЛЕТИНУ''.НЕМИСЛИШ ВАЉДА ДА ЈЕ СА ТОБОМ ЗАТО ШТО СИ ЛЕПА И ''НЕНАДМАШНА'' У КРЕВЕТУ ???

Suri

pre 3 godine

Sa tobom je upravo zato sto njegovih 40.000 din plate ne moze da pokrije njegove zelj i potrebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija