• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

15.12.2020

23:25

Nikol Kidman godinama praktikuje dijetu 80:20 i ne goji se! Evo u čemu je caka...

Showbiz

Nikol Kidman godinama praktikuje dijetu 80:20 i ne goji se! Evo u čemu je caka...

Podeli vest

Holivudska diva Nikol Kidman ovog leta je proslavila 53. rođendan, a zahvaljujući mladolikom izgledu i zavidno vitkoj liniji, malo ko bi pogodio da je toliki broj svećica na njenoj torti.

Proslavljena australijska glumica, koja je rođena na Havajima, svoju besprekornu figuru duguje, kako kaže, genima, ali i disciplini. Naime, Nikole je već godinama verna svom specifičnom planu ishrane.

Radi se o režimu pod nazivom 80:20 pomoću kog gubite kilograme jedući četiri zdrava i jedan nezdravi obrok u danu…

Kako ističu sledbenici ovog načina ishrane, to je izvrsna dijeta za gubljenje viška kilograma bez izgladnjivanja, nervoze i ograničenja.

Foto: insta/nicolekidman

Pravilo ovakvog načina prehrane je samo jedno: 80 posto dnevnog unosa hrane mora biti zdravo i "čisto", dok 20 posto hrane može biti nezdravo, čime će se zadovoljiti želja za nekim, inače zabranjenim namirnicama.

Mnogi će na prvu pomisliti da je reč o komplikovanom režimu, no računica je zapravo jednostavna. Ipak, nije samo ishrana ono zbog čega ova diva izgleda mladoliko.

Nikol redovno trči, budući da je odrasla u porodici maratonaca, a u poslednje vreme sve češće vežba jogu i vozi sobni bicikl.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

Ona je sve i to bas sve uradila i probala da bi izgledala mladje a po njenim recim nista ne vredi. Njena "mladolikost" je sminka i operacije. Jedino sto kozu na zadnjici nije zategla ili nije dovoljno zategla pa se u jednom filmu vidi kako visi jer nema ni malo misica niti masnog tkiva da to drzi.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija