• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr/Informer.rs

13.01.2021

17:36

ŠUŠKALO SE DA JE PRINC VILIJAM PREVARIO KEJT MIDLTON... Ovo je prava istina o NAVODNOJ AFERI u kraljevskoj porodici!

Showbiz

ŠUŠKALO SE DA JE PRINC VILIJAM PREVARIO KEJT MIDLTON... Ovo je prava istina o NAVODNOJ AFERI u kraljevskoj porodici!

Podeli vest

Šta je prava istina o navodnoj aferi prestolonaslednika britanskog trona…

Pre je bilo ‘normalno’ da članovi kraljevske porodice koji su u braku, pogotovo muški, imaju sa strane ljubavnicu ili čak više njih. No, vremena su se promenila i danas se bračna prevara u porodici ‘plave krvi’ u javnosti doživljava kao skandal.

Jedan od najvećih skandala izazvala je vest koju su u prvoj polovini prošle godine objavili britanski mediji, kad su tvrdili da je princ Vilijam (38) prevario suprugu Kejt Midlton sa njegovom dugogodišnjom prijateljicom, markizom od Kolmondelia, 36-godišnjom bivšom manekenkom Rouz Hanburi. Kraljevski ekspert Anđela Molard u podkastu magazina New Idea otkrila je ima li bar malo istine u toj priči.

„Pojavila su se razna nagađanja kako se Vilijam zbližio s Rouz malo previše i kako joj je Kejt zbog toga naredila da se skloni iz njihovih života’, započela je Molard svoju analizu.

‘Možemo li u to verovati? Meni se čini da su njih dvoje bili samo dobri prijatelji i super su se slagali. Mislim da Vilijam nije osoba koja bi svoj brak ili monarhiju dovela u opasnost“, dodala je.

Anđela smatra kako su se Vilijam i Rouz zbližili do točke kad je to postalo već malo neprikladno. Ali, jesu li prešli granicu? ‘Sama činjenica da je ta priča objavljena pre skoro godinu dana, i da nakon toga nismo dalje čuli ništa u vezi sa Vilijamovom navodnom prevarom, meni dovoljno govori’, zaključila je. Ipak, priznala je da Vilijam i Kejt sigurno nije bilo lako kad se ta, najverovatnije lažna vest, pojavila na naslovnicama.

‘Bilo im je vrlo napeto i stresno, pogotovo zato što je to jedini skandal koji se vezao uz njih dvoje’, smatra Anđela. ‘Oni su vrlo bliski kao par i porodica. Mislim da tu nije bilo pravog ‘štofa’ i prevare, ali ne treba puno da drugi u redu za kraljevsku krunu dospe na naslovnice’, zaključila je.

Podsetimo, o bračnim problemima Vilijama i Kejt svetski su se mediji ponovno raspisali pred Novu godinu, kad su vojvode od Kembridža putovali kraljičinim vozom po Engleskoj i Škotskoj tokom trodnevne kraljevske turneje.

Novinari su primetili da bračni par spava u vozu u odvojenim krevetima, pa su posumnjali da se nešto događa među njima. Posle se saznalo da razlog leži u činjenici da spavaća soba u vagonu ima dva odvojena kreveta. Pretpostavlja se da je kraljici Viktoriji, koja je naložila izradu voza, bilo ugodnije da spava sama, nego sa svojim suprugom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija