• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

12:23

PAMELA ANDERSON ŠOKIRALA SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi poludeli, evo šta se DEŠAVA /FOTO/

Showbiz

PAMELA ANDERSON ŠOKIRALA SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi poludeli, evo šta se DEŠAVA /FOTO/

Podeli vest

Pamela Anderson (53) više ne želi da koristi društvene mreže Fejsbuk, Instagram i Tviter, a svoju najnoviju odluku prenela je fanovima

Zvezda čuvene serije "Čuvari plaže" podelila je poslednju fotografiju na Instagramu, objasnivši svoje razloge napuštanja društvenih mreža.

 -  Ovo je moj poslednji post na Instagramu, Tviteru i Fejsbuku. Nikada me nisu zanimale društvene mreže i sada se konačno osećam slobodnom , prigrlila sam život iskreno nadahnut čitanjem i boravkom u prirodi. Hvala svima  na ljubavi. Šaljem blagoslove. Nadam se da ćete pronaći snage i inspiracije da sledite svoju svrhu, ne dajte da vas zavede izgubljeno vreme.

To ONI žele i koriste kako bi na vama zarađivali novac. Preuzmite kontrolu nad svojim mozgovima", glasi Pamelina objava.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59