• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti

27.02.2021

19:16

KRALJEVSKI PAR OTKRIO POL BEBE? Megan Markl zagolicala maštu javnosti JEDNIM detaljem! /FOTO/

Showbiz

KRALJEVSKI PAR OTKRIO POL BEBE? Megan Markl zagolicala maštu javnosti JEDNIM detaljem! /FOTO/

Podeli vest

Megan Markl i princ Hari, po drugi put će postati roditelji, a nakon što su vest potvdrili na Dan zaljubljenih, sada su se pojavile spekulacije da su slučajno otkrili i da će dobiti devojčicu

Naime, eksperti koji u stopu prate britanski par, tvrdi da nakon javljanja Harija i Megan iz svog doma u San Barbari, Markelova je blistala u predivnoj haljini, dok je na ruci nosila ružičasti prsten sa safirom.Sada su sve jača nagađanja i da je time otkrila da će dobiti devojčicu.

Ipak, pored pola bebe ekspert za kraljevsku porodicu Ingrid Sevard, tvrdi da zna, koje će ime kraljevski par odabrati za drugo dete.

- Ovo je sve u stilu Los Anđelesa gde sada žive. Siguran sam da dete neće nositi tradicionalno britansko ime, već će imati ime viktorijanskog stila. Ako dobiju sina zvaće se Redmond, Blu ili Grej, a ako dobiju devojčicu nazvaće je Dejzi, Primrose, Vajolet ili Ajvi. Ipak, ne bih se začudila da dete nazovu i Dajana - zaključila je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59