• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC/Informer.rs

09.03.2021

10:56

KADA SU SE KAMERE ISKLJUČILE OPRA JE SAZNALA NEŠTO STRAŠNO: Hari mi je otkrio detalj O KOM CEO SVET PRIČA - KOME JE SMETALO DA LI ĆE SE RODITI TAMNOPUTO DETE?!

Showbiz

KADA SU SE KAMERE ISKLJUČILE OPRA JE SAZNALA NEŠTO STRAŠNO: Hari mi je otkrio detalj O KOM CEO SVET PRIČA - KOME JE SMETALO DA LI ĆE SE RODITI TAMNOPUTO DETE?!

Podeli vest

Intervju koji je poznata voditeljka Opra Vinfri uradila sa princom Harijem i vojvotkinjom Megan Markl odjeknuo je u javnosti. Ono što je sve najviše šokiralo, a na čemu je voditeljka insistirala je priznanje da je kraljevska porodica bila zabrinuta da li će vojvotkinjin prvi sin biti tamnoput na mamu.

Dan nakon što je intervju prikazan u Americi, ceo svet se digao na noge, a Opra Vinfri je priznala kako joj je princ Hari kada su se kamere ugasile pojasnio da ni kraljica Elizabeta, ni njen suprug Filip nisu bili ti koji su dovodili u pitanje koje će boje kože biti njegov sin, prenosi BBC.

Mnogima je upravo Harijev deda, 99-godišnji princ Filip prvi pao na pamet kada je Megan priznala ovo neprijatno iskustvo koje je otvorilo temu borbe s rasizmom i to na Dvoru. Ova pretpostavka se pojavila jer su Filipa i ranije optuživali za neprimerene izjave, koje su zvučale rasistički. 

Vinfri je danas za CBS News izjavila da joj je princ Hari "nije direktno rekao ko je bio deo tih razgovora". 

- Nije mi otkrio ko je izneo taj rasistički komentar, ali je želeo da bude siguran u to da sam shvatila da to nikako nisu bili njegovi baba i deda - rekla je Vinfri. 

Foto: Printscreen You Tube/CBC News: The National

Megan Markl

Kada su je pitali za detalje, Vinfri je rekla da je taj deo odgovora pokušala da dobije i sa uključenom i sa isključenom kamerom, ali je princ odbio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tako je

pre 3 godine

Opra je gora od njih dvoje. Zaradila je 9 mil. USD nit' orala, nit' kopala samo malo blejala i kavgu zametnula (još veću nego šta je bila).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija