• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/heatworld

11.03.2021

16:40

DEJVID BEKAM NAGOVARA VIKTORIJU DA ODUSTANE OD MODNE PROIZVODNJE! Nekadašnja Spajsica ZGROŽENA tom idejom!

Showbiz

DEJVID BEKAM NAGOVARA VIKTORIJU DA ODUSTANE OD MODNE PROIZVODNJE! Nekadašnja Spajsica ZGROŽENA tom idejom!

Podeli vest

Dejvid Bekam rekao Viktoriji da odustane od modne proizvodnje. Smatra da je vreme da ona smanji svoje gubitke i odbaci svoj san

Nekada je Viktorija bila trendseter brenda Bekam. Stekavši svetsku slavu u najvećem britanskom bendu ikada, postala je vodeća modna ikona, lansirajući svoju istoimenu modnu liniju do masovnog priznanja. Čak je i ponela nagradu za dizajnersku marku godine na festivalu British Fashion Awards 2011. godine.

Ali mnogo toga se promenilo u proteklih deset godina, i dok je Viktorija Bekam nekada bila u svojoj porodici osoba s najvećim prihodom, ona sada beleži svoje najveće gubitke, jer njeno carstvo mode i lepote nastavlja da gubi milione. I naravno, njen suprug Dejvid je odlučio da stane na put tome. Prema upućenima, bivši fudbaler predložio je Viktoriji da je sada možda vreme odustane. Ali, ono što nije nimalo začuđujuće jeste, da je Viktorija zgrožena tom idejom.

Foto: Instagram/Viktorija Bekam

Viktorija Bekam

- Nije tajna da je njen posao već godinama u minusu - kaže izvor blizak Viktoriji, čija je kompanija za modu i lepotu Victoria Beckham Holdings nedavno prijavila gubitak u 2019. godini od 16,5 miliona funti.

- Dejvid je rekao da bi joj bilo bolje da se povuče i da udobno živi sa decom [Bruklin, 22, Romeo, 18, Kruz, 16 i Harper,9] i da pusti njega da se sam usredsredi na Brend Bekam, što ju je šokiralo i uzrujalo . Očigledno je da on ima mnogo uzbudljivih planova za budućnost u vezi brenda, sa svojim reklamnim ugovorima i fudbalskim klubom u Majamiju, dok za Viktorija nema ništa u celom sem pokušaja održi svoju modnu karijeru.

- On ne razume zašto ona neće da popusti - posebno zato što je njena modna linija predstavljala veliki problem za njihov poslovni odnos. Kaže da ne može da nastavi da finansira njen propadajući posao, pošto treba sve da uloži u Majami, i ne može da rizikuje njihovo bogatstvo i budućnost zbog nečeg takvog. -


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija