• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepotaizdravlje.rs

18.09.2019

17:47

BEZ GRIŽE SAVESTI! Ove namirnice smete da jedete čak i kasno uveče

Recepti

BEZ GRIŽE SAVESTI! Ove namirnice smete da jedete čak i kasno uveče

Podeli vest

Iako znamo pravilo da posle 19h jednostavno ne bi trebalo da večeramo, ponekad je nemoguće ignorisati glad, koja se javi tokom večernjih časova, pa ipak, često biramo da gladujemo, kako bismo očuvali vitku liniju

Međutim, nutricionisti kažu da postoje namirnice, koje možemo jesti i u kasnim večernjim satima, kako bismo utolili glad i smanjili nervozu, i to bez griže savesti.

Foto: Pixabay

1. Kokice

Kokice su definitivno najbolje rešenje kada imamo potrebu za grickalicama koje će nam barem na kratko utoliti glad. Naravno, kako bi ovo bila potpuno zdrava grickalica, smanjite količinu ulja na minimum.

"SVESNA ISHRANA" POMAŽE DA SE OSEĆATE BOLJE! Jedite šta vam je volja i uživajte

2. Grčki jogurt

Grčki jogurt je izvanredan izbor kada želite da povećate unos proteina, a ako mu još dodate i omiljeno sezonsko voće, predstavljaće brzu i ukusnu večeru, koja vas neće ugroziti ni na trenutak. Ovaj proteinski i zdrav obrok neće uticati na taloženje suvišnih masnih naslaga, pa se možete njime počastiti i u kasnim večernjim časovima.

3. Orašasti plodovi

Orašasti plodovi su bogati omega 3 masnim kiselinama, koje su zaista neophodne našem organizmu. One mogu biti savršen izbor za kasnu večeru, ali s obzirom da je reč o prilično kaloričnim namirnicama, potrudite se da ne pojedete više od pune šake orašastih plodova.

Foto: Pixabay

4. Tost sa avokado namazom

Avokado spada u jednu od najzdravijih namirnica, koje možemo uklučiti u ishranu, a humus od avokada mnogima je omiljeni namaz. Ovaj namaz možete pojesti na kriški dvopeka, kako biste utolili glad u kasnim večernjim časovima.

Ukoliko primetitie da je stanje alarmantno i da postajete sve nervozniji od gladi, posegnite za nekom od ovih zdravih, instant večera i zapamtite, ovoga puta bez griže savesti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija