• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com

29.03.2020

08:20

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA: Burna nedelja za OVNOVE, Strelčeve čeka POVIŠICA!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA: Burna nedelja za OVNOVE, Strelčeve čeka POVIŠICA!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

Ovan

Tokom ove nedelje vi ćete biti izrazito zabrinuti ukoliko se bavite privatnim poslom. Moguće je da nećete biti preterano zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje tvrdoglavst koja remeti odnos između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa stomakom, crevima kao i sa kičmom.

Bik

Spremni ste da pravite manje poslovne promene kako biste na ovom polju imali bolje stanje. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete poboljšati odnos sa voljenom osobom. Osećate se jako dobro u svojoj koži, pa tokom ove faze ne bi trebalo da imate veće probleme kada je u pitanju zdravlje.

Blizanci

Moguće je da ćete na poslu biti skloni nekim greškama. Finansije vam ipak idu na bolje sada. Na polju ljubavi vas očekuje izražena želja za tim da sa partnerom ostvarite stabilnost i kompromis. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da donese manje probleme sa apetitom i sa organima za varenje.

Foto: Shutterstock

Rak

Kada je u pitanju posao, ova faza vam je nepovoljna pa bi bilo dobro da ne gajite prevelika očekivanja. Na polju ljubavi vas očekuje zbližavanje sa osobom koju već poznajete. Na polju zdravlja vam dolazi period koji može da donese umor, malaksalost, nesvesticu i probleme sa pritiskom, pa se čuvajte.

Lav

Vama je ovaj period jako povoljan. Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje poslovne planove. Na polju ljubavi vam stoji spajanje sa osobom koja je zauzeta. Kada je u pitanju zdravlje, sada vam prija da mirujete, da odmarate nije vam povoljan period za bilo kakvu veću aktivnost.

Devica

Očekuje vas period  koji vam na poslu donosi neku konfuziju. Možete da budete skloni pogrešnim odlukama. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa nekim od prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka problemima sa cirkulacijom.

Foto: Shutterstock

Vaga

Na poslovnom polju dajete svoj maksimum. Ostvarujete bolje odnose sa nadređenima. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete želeti sasvim ozbiljnu i stabilnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete da budete skloni problemima sa leđima. Pored toga niste preterano osetljivi.

Škorpija

Možete da očekujete da ćete na polju posla uspeti da ostvarite poboljšanje situacije. Ljubavno polje vam je dobro prikazano, imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u koje biste mogli da budete skloni problemima sa jetrom, pankreasom i žuči.

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite finansijsko poboljšanje. U ljubavi sada niste preterano srećni, imate utisak da vas prate problemi koje ne možete brzo da rešite. Na polju zdravlja vas očekuje faza koja može doneti probleme vezane za urogenitalni trakt i sklonost ka upalama i infekcijama.

Foto: Shutterstock

Jarac

Ne bi trebalo da očekujete veće poslovne probleme i promene u narednom periodu. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete želeti ozbiljnu vezu i brak sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka problemima. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

Vodolija

U narednom periodu vas očekuje mogućnost da sa svojim saradnicima dođete do pozitivnih poslovnih promena. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period koji će doneti monotoniju sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje pad imuniteta. Slušajte savete stručnjaka i pazite na sebe.

Ribe

Imaćete dosta sreće oko ostvarenja novih poslovnih ciljeva. Sudbina vam je veoma naklonjena. Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa osobom sa kojom ćete imati iskrena osećanja. Na polju zdravlja postepeno možete da ostvarite poboljšanje. Vraća vam se pozitivna energija i volja. Osećate se sve bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija