
Shutterstock
SAVRŠENA KOMBINACIJA RIBE I RUZMARINA! Uživaćete u SVAKOM ZALOGAJU!
Oduševićete se ukusom!
Sastojci (za 4 osobe):
SUPER TRIK! Saveti za savršen šam od belanaca

MARIJA JE VARALA MUŽA GODINAMA SA MLAĐIM MUŠKARCEM, A ON NIJE IMAO POJMA! Šta ti je sudbina - sada su ZAJEDNO U IZOLACIJI! Evo kako to funkcioniše


- 800 g ribljih fileta bez kostiju (oslić, tunjevina)
- Sok od limuna
- Ulje za prženje
PUNJENE PAPRIKE - po starom receptu! Ukusne i sočne, omiljeni RUČAK (FOTO)

13 RAZLOGA DA PIJETE ČAJ OD MASLAČKA! Pospešuje MRŠAVLJENJE, sprečava urinarne INFEKCIJE, ali to nije SVE

- Grančice ruzmarina
- So
SAVRŠENO JELO BEZ MESA! Dinstana zelena boranija! (RECEPT)
SUPER TRIK! Saveti za savršen šam od belanaca

Shutterstock
Način pripreme:
Riblje filete posolite, poprskajte sokom od limuna i isecite na kocke. Na vreloj masnoći najpre ih propržite, kako bi se dobila zlatnožuta boja, a potom poklopite i dinstajte 15 do 20 minuta na nižoj temperaturi.
Izručite ribu na topao plitki tanjir, ukrasite je grančicama ruzmarina i služite uz sos od paradajza i nasečenih kiselih feferona, ili uz zeleni sos od svežih začina – bosiljka, peršuna, estragona i crvenog i belog luka s maslinovim uljem, uz sitno isečeno kiselo povrće ih turšije.
Vreme pripreme: 45 minuta
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
stil/informer.rs | Četvrtak, 02. 04. 2020.
-
informer.rs | Četvrtak, 02. 04. 2020.
-
still/informer.rs | Sreda, 01. 04. 2020.
-
usa today/informer.rs | Sreda, 01. 04. 2020.