ISKORISTITE OSTATKE OD DORUČKA I NAPRAVITE LAZANJE! A evo i KAKO!

Pixabay

21:30 Recepti 0

Still | 06. 04. 2020.

ISKORISTITE OSTATKE OD DORUČKA I NAPRAVITE LAZANJE! A evo i KAKO!

Uživaćete u svakom zalogaju!

Potrebno je:

- Pakovanje lazanje

- 1 jaje

- 150 gr šunke

- 150 gr suvog vrata

- 150 gr listova kačkavalja

- 200 gr kisele pavlake

- Kečap

- Malo rendanog parmezana

Printscreen You Tube

Priprema:

Kore za lazanje skuvati pa ih staviti malo u hladnu vodu. Izvaditi iz vode pa staviti na krpu da upije vlažnost. Jaje umutiti, dodati pavlaku pa izjednačiti. Na list lazanje staviti dve kašike fila pa premazati list lazanje. Staviti dva lista šunkarice kao i suvog vrata, zatim dva lista kačkavalja kao i malo kečapa. Dodati preko malo umućene pavlake pa uviti u rolnicu. Vatrostalni sud podmazati uljem pa ređati rolnice. Ostatak pavlake premazati preko rolnica. Narendati i malo kačkavalja.

Peći na 200 stepeni oko 40 min da lepo porumeni. Služiti toplo.

PROČITAJTE JOŠ


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]