NIKAD NEĆETE JESTI BOLJI KROMPIR! Zapečen sa pečurkama, belim lukom, peršunom... (RECEPT)

Printscreen You Tube/bakina kuhinja

12:57 Recepti 0

bakina kuhinja/informer.rs | 01. 06. 2020.

NIKAD NEĆETE JESTI BOLJI KROMPIR! Zapečen sa pečurkama, belim lukom, peršunom... (RECEPT)

Sve mere treba uzeti odoka...

Sastojci:

krompir isečen na kolutove

kesica krem supe sa pečurkama

seckani beli luk

list peršuna

pavlaka

KAO IZ PEKARE! Majka otkrila trik kako da vaš STARI HLEB opet bude kao SVEŽ! (FOTO)

(VIDEO) INTERNET JE OPSEDNUT OVIM TESTOM ZA KROFNE: Ima samo 2 sastojka, a poslastica je gotova za 10 minuta!

mleko

ulje

suvi začin

biber

kačkavalj

Printscreen You Tube/bakina kuhinja

Priprema:

U  činiju sipati sadržaj kesice krem supe od pečuraka, dodati seckan beli luk, peršunov list, pavlaku mleko i ulje i sve izmešati žicom. Krompir iseći na kolutove, dodati malo začina, bibera i malo ulja i izjednačiti. Ređati u podmazan pleh i preliti sa gotovim umućenim prelivom. Peći na 210 stepeni 45-50 minuta da tečnost ispari. Pred kraj po želji narendati kačkavalj i služiti toplo.

ITALIJA NA TANJIRU! DOMAĆICE, OVAJ RECEPT JE PROVEREN - Tartleti sa paradajzom!

Prijatno!

 
 


 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]