FUJ! Ova PEKARKA koristi DEGUTANTAN SASTOJAK za hleb - nabavlja ga svaki dan iz JAVNIH TOALETA!

pexels.com

09:18 Recepti 0

večernji.hr | 10. 07. 2020.

FUJ! Ova PEKARKA koristi DEGUTANTAN SASTOJAK za hleb - nabavlja ga svaki dan iz JAVNIH TOALETA!

Šok!

Francuska pekarka ima poseban recept za hleb. Ona, naime, dodaje urin žena koji prikupi u javnim toaletima! Luiz Rage rekla je da je urin odlično prirodno đubrivo.

OVAJ SASTOJAK ČINI KOŽU GLATKOM I BARŠUNASTOM, a uvek ga imamo u kuhinji!

Pixabay

BEZ BRAŠNA I ŠEĆERA! Za ovim slatkim, a ZDRAVIM HLEBOM su svi ODLEPILI - pravi se od 4 SASTOJAKA! Novi HIT NA INTERNETU (FOTO)

"Urin je zapravo potpuno zanemarena tečnost koja se uglavnom baca. Sadrži azot, kalijum i mnoge druge nutrijente. Trebalo bi ga tretirati kao zlato", rekla je pekarka.

Pixabay

Kako urin ne bi uticaoo na okus, razblaži ga i razredi pre nego što ga prelije po rerni gde peče hleb.

Ona ističe i kako je ''ekofeministkinja'', odnosno pripada socijalnom i političkom pokretu koji povezuje ekologiju i feminizam, pa je to jedan od glavnih razloga zašto je odlučila da koristi ovako bizarnim sastojkom.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.