SMAZAĆETE IH U PAR ZALOGAJA! Pikantni RAŽNJIĆI zaliveni PIVOM!

Shutterstock

15:30 Recepti 0

mondo.rs/informers | 12. 07. 2020.

SMAZAĆETE IH U PAR ZALOGAJA! Pikantni RAŽNJIĆI zaliveni PIVOM!

Meso pripremiti par sati pre nego što upalite roštilj...

Sastojci:

800 g piletine (bez kožice i kostiju) 

3 kašike ulja 

kašičica iseckanog ruzmarina

PONOS JUŽNJAČKE KUHINJE: Kobler, pita od bresaka, malina i kupina!

PASTA ARABIJATA U PIKANTNOM SOSU OD PARADAJZA! Ovo je ručak za ljubitelje ljute hrane!

kašičica iseckanog lovora

kašičica mlevene crvene paprike 

kašičica suvog začina 

so

biber

2 dl svetlog piva 

iseckana ljuta papričica

Shutterstock

Priprema:

Piletinu iseći na manje komade i naređati na ražnjiće. Ražnjiće poređati u veću posudu. Pomešati iseckane začine, so, biber i ljutu papričicu, dodati ulje, promešati, pa premazati ražnjiće. Staviti u frižider da se marinira sat vremena. Peći na roštilju, uz povremeno premazivanje pivom. Peći dok meso ne porumeni i napravi se fina, hrskava korica. 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.