SVI SU ČULI ZA PASTU KARBONARA, A EVO KAKVA JE PICA! Jednostavan recept, a ukus ČAROBAN!

Printscreen You Tube

19:21 Recepti 0

informer.rs | 04. 08. 2020.

SVI SU ČULI ZA PASTU KARBONARA, A EVO KAKVA JE PICA! Jednostavan recept, a ukus ČAROBAN!

Ovo jelo niko ne odbija...

SASTOJCI:

  • blok lisnatog testa
  • dva manja jajeta
  • pola šolje pavlake za kuvanje
  • kašika kisele pavlake
  • 80 g mesnate
  • pola šolje parmezana
  • žumance
  • so, biber

PRIPREMA:

Lisnato testo odmrznuti, razvaljati, staviti u pleh, pa izbockati viljuškom. Jaja umutiti sa kiselom I pavlakom za kuvanje, posoliti I pobiberiti, pa dobijenom smesom premazati testo. Odozgo poslagati tanko sečenu slaninu, posuti parmezanom, na sredinu pice pažljivo spustiti žumance, pa peći u rerni na 240 stepeni oko 12 minuta.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.