• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: letina kuhinja

28.10.2020

14:43

(VIDEO) BRZO I LAKO! Evo kako da UKISELITE KUPUS

Recepti

(VIDEO) BRZO I LAKO! Evo kako da UKISELITE KUPUS

Podeli vest

Ne postoji osoba koja ne voli kiseli kupus. Sa njim mogu da se naprave odlična jela poput sarme, podvarka, ali se može jesti i kao salata..

Da biste napravili vaša omiljena jela, morate najpre da ukiselite kupus.

Prvo obratite pažnju na to da kupite zdravu i dobru glavicu, pa krenite sa pripremom.

Kupus očistite i izdubite. U udubljenje stavite so.

Glavice kupusa poređajte u bure, zatvorite i ostavite da prenoći. Sutradan ga prelijte. I dobro zatvorite. Nakon 12-14 dana kupus je spreman za upotrebu.

Tečnost za nalivanje kupusa

300 g soli na 10 l vode

(ponavljajte dok ne napunite bure)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija