• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/Informer.rs

01.12.2020

14:44

SLAVNI KUVAR OTKRIO NAJBOLJI TRIK ZA SAVRŠEN KROMPIR! Nikada ne biste pogodili o čemu je REČ

Recepti

SLAVNI KUVAR OTKRIO NAJBOLJI TRIK ZA SAVRŠEN KROMPIR! Nikada ne biste pogodili o čemu je REČ

Podeli vest

Veliki kulinarski majstori imaju svoje trikove uz koje ovo postaje lak zadatak, a tajna je neretko u nekom posebnom, možda i neočekivanom sastojku

Nedavno je svoju caku za savršeno pripremljen hrskavi krompir otkrio slavni kuvar Dan Kluger. Interesantno je da se njegova metoda razlikuje od svih za koje ste do sada verovatno čuli, ali je čak i jednostavnija od drugih!

Za Klugerov trik ne treba vam puno posla - ne zahteva da gulite, sečete ili kuvate krompir. On najradije koristi dobro opran mladi krompir i to što sitniji, kako ga ne bi sekao.

Suština je da se krompir pre pečenja uvalja u sneg od belanaca, što će mu dati hrskavu koricu, i doprineti da bude ukusniji. Tek nakon što se premaže umućenim belancetom, treba ga začiniti, a potom peći oko 20 minuta na 200 stepeni!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija