
Pixabay
KUVAR OTKRIVA TAJNI SASTOJAK ZA NAJSAVRŠENIJU KAJGANU! Samo jedna kašika ovoga garantuje VRHUNSKI UKUS
Kajgana je u mnogim domovima najvoljenije jelo za početak dana. Daje energiju i osećaj sitosti, ukusno je i jednostavno za pripremu
Ipak, mnogo je neslaganja među ljudima oko toga načina pripreme koje donosi najsavršeniji ukus.
SOČNI BATACI IZ RERNE! Tajna je u SOSU - kako da ne budu SUVI, a da kožica ipak bude HRSKAVA!

DOMAĆE TESTO ZA PICU! Skoro da ne morate da ga MESITE - može da ga napravi i POČETNIK! Evo u čemu je FORA!


Dok neki tvrde da je najukusnija kajgana iz tiganja, drugi preferiraju onu iz mikrotalasne. Međutim, vrhunski kuvar i TV zvezda Olton Braun tvrdi kako svim tim metodama pripreme za savršenstvo ukusa nedostaje jedan tajni sastojak.
Pixabay
Važna je i temperatura kuvanja
- S obzirom na to da je kajgana u osnovi emulzija, zašto njenu teksturu ne bismo pojačali drugom emulzijom?! - kaže kuvar za Mirror.
On naglašava da je dovoljna jedna kafena kašika majoneza i isto toliko vode, jer majonez poput “začina” jajima daje svilenkastu teksturu, a neće im promeniti ukus.
DETOKS POSLE PRAZNIKA! Ova čorbica je ČUVAR ZDRAVLJA - puna VITAMINA, jača imunitet i oporaviće vam stomak

NAJSTARIJI RECEPT ZA BOŽIĆNU ČESNICU! Osim PARICE u nju morate ubaciti i OVO kako biste prizvali SREĆU I USPEH u ovoj godini

"Još je popularni Gordon Remzi dao ključan savet za pripremu dobre kajgane, kaže Braunn – tajna je u temperaturi kuvanja.
- Kuvajte ih sporije nego ikad, tako da ih nekoliko puta stavite na vatru i sklonite, pre nego što se smesa do kraja zgusne. Tekstura bi uvek trebalo da bude pomalo tečna. Stoga, jaja treba da izgledaju pomalo nedovršeno - zaključuje kuvar.
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
coolinarka | Ponedeljak, 28. 12. 2020.
-
Informer.rs/Žena | Petak, 08. 01. 2021.