• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Net.hr

24.02.2015

16:57

DOKAZANO KOLIKO MINUTA PREDIGRE je potrebno za orgazam za pamćenje!

Ljubav

DOKAZANO KOLIKO MINUTA PREDIGRE je potrebno za orgazam za pamćenje!

Podeli vest

Za nezaboravan orgazam morate malo i da se potrudite, nije dovoljno samo ono "uđeš, izađeš i gotovo". Evo kako da postignete vrhunac za pamćenje

Preskakati predigru nikada nije dobra ideja. Čak i ako ste jedni od onih koji ne vole da gube vreme, mislite da vaš partner ili partnerka ne voli predigru ili jednostavno niste sigurni šta bi trebalo da radite, preskakanje predigre neće vas dovesti do nezaboravnog orgazma.

Naravno, ovom tvrdnjom ne želimo da poreknemo da je seks na brzaka ponekad odličan i da može dovesti do žestokog orgazma.

– Neki ljudi misle da je isključivo sam seksualni čin glavni događaj, no oni iskusniji u seksu znaju da je često predjelo (predigra) važnije i bolje od glavnog jela (seksa) – kaže seksolog Sari Loker.

Njenoj tvrdnji u prilog ide i istraživanje koje pokazuje da muškarcima i ženama treba 18 minuta predigre da bi na kraju doživeli potpuno zadovoljstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija