• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: menshealth/Informer

15.08.2015

14:55

FIT U KREVETU Vežbe koje će vas pripremiti za najbolji seks ikada

Ljubav

FIT U KREVETU Vežbe koje će vas pripremiti za najbolji seks ikada

Podeli vest

Želite fitnes program prilagođen aktivnostima u krevetu i oko njega? Obavezno pogledajte ove savete kako da budete u kondiciji za seksi maraton

BEZ BENČ PRESA

Ogromne grudi nisu neophodne, štaviše mogu da budu smetnja. Čak i manji grudni mišići na muškarcu mogu biti seksi. Najbolja opcija je da radite sklekove. Ovu klasičnu vežbu moguće je raditi u teretani, kod kuće ili na putu, a njom ćete ojačati triceps i biće neka otkačena vrsta pripreme za misionarsku pozu.

UBACITE KARDIO

Shutterstock

Tokom dobrog seksa, srce snažno lupa, pa je kardiovaskularno zdravlje od velikog značaja. Trčite da biste bili u mogućnosti da izdržite dug i strastven seks, vozite bicikl, plivajte...

BUDITE FLEKSIBILNI

Da li ste ikad imali seks sa instruktorkom joge? Raznolik je, jedinstven i superuzbudljiv. Ljudi koji praktikuju ovu vrstu treninga su spremni za mnogo više poza. Joga, na primer, povećava fleksibilnost i popravlja disanje, a složićete se da je to važno za pravu akciju.

NE ZABORAVITE NA LEĐA

Samo zato što ne vidite određene mišiće na ogledalu, ne znači da ne trebate da ih jačate. Žene vole zagrljaje, a samim tim vole da osete snažna muška leđa. Zgibovi, vežbe na lat mašini i veslanje tegovima su samo neke od mnogih vežbi koje će ojačati vaša leđa.

ZADNjICA

Muškarci vole ženske zadnjice, ali žene prosto obožavaju muške! Zato počnite s mrtvim dizanjem kako biste isklesali noge, pogotovo zadnju ložu, donji deo leđa i, naravno, gluteus. Tako ćete pogoditi više mesta, telo će vam biti atraktivnije a seks uzbudljiviji.

IZGRADITE BAZIČNU SNAGU

Akcija u spavaćoj sobi zahteva prikladnu vrstu snage, zato niste fit, ni seks neće biti za pamćenje. Da biste to izbegli, radite izdržaj u uporu, neizmenično podizanje nogu, polutrbušnjake i mnoge druge vežbe koje će vam pomoći kod snage i stabilnosti. Vrlo brzo vaš partner će biti oduševljen.

POGONSKO GORIVO

Izgradite lepo i zdravo telo tako što ćete voditi računa o tome što jedete. Proteini, zeleniš, više vode i manje alkohola i šećera spremiće vaše telo za bolji seks.

OSLOBODITE PENIS

Sve arterije u telu su povezane, zato sva zakrčenja srčanih arterija odraziće se na situaciju u vašim pantalonama. Promene u teretani i kuhinji stvoriće uslove da krv nesmetano teče telom. Uz trening ne samo da ćete izgledati bolje nego ćete i među čaršavima igraditi reputaciju muškarčine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija