• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2019

08:41

ISPOVEST BEOGRADSKE PRELJUBNICE! Kako sam godinama varala muža, I ZAŠTO SAM PRESTALA!

Ljubav

ISPOVEST BEOGRADSKE PRELJUBNICE! Kako sam godinama varala muža, I ZAŠTO SAM PRESTALA!

Podeli vest

Jovana Đ. ima 36 godina i u "srećnom" je braku već 12 godina. Od kojih je muža varala punih 10!

- Nisam imala neki poseban razlog da počnem da ga varam - priča iskreno ova Beograđanka. - Istih smo godina, sličnih interesovanja, imamo zajedničke prijatelje. Sve preduslove da budemo srećni. Ali, jednostavno, posle nekoliko meseci braka prestali su leptirići u stomaku, nije me više privlačio kao muškarac i osetila sam se prazno i nezadovoljno. On je i dalje bio divan prema meni, ali to više nije bilo to.

 Jovana tvrdi da prvi put nije imala nameru da prevari muža, već da se prevara jednostavno "dogodila".

Tanjug

- Izlazila sam povremeno s drugaricama, nekima od njih plakala na ramenu, a onda smo jednom prilikom kuma i ja otišle u neki klub u kojem je radio mnogo sladak barmen. Gledajući ga osetila sam nešto što s mojim mužem mesecima nisam. I eto, uradila sam to. Danima sam se kasnije kajala, pokušavala da ispravim stvari, prema mužu bila bolja nego ikad, ali ništa nije vredelo. Nekoliko nedelja kasnije ponovo smo otišle u isti klub. I tako je počelo.

FRAJERI, ŠTA JE S VAMA? Novosađanke kukaju da ih niko neće!

I BEOGRAĐANKE U PROBLEMU! Stidljivi frajeri traže useljive cure!
 

Lepa Beograđanka priznaje da nije uvek bila načisto sa sopstvenom savešću, ali protiv sebe nije mogla.

- Počela sam da menjam ljubavnike, svaku priliku sam koristila za neobavezni seks, spavala sam sa svima zbog kojih sam se osećala lepo i poželjno. Pomišljala sam da se razvedem, naravno, ali mi je razum govorio da to ne činim. Jer, u suštini, moj brak nije bio loš. Muž nije ništa sumnjao, bio je zaokupljen svojom karijerom, a ja sam mu pružala dovoljno nežnosti i pažnje da ne postane sumnjičav. Barem sam tako mislila. Zašto da menjam situaciju u kojoj sam dvostruki dobitnik?

Foto: tumblr.com

A onda se, pre godinu dana, situacija naprasno promenila. Jovani je otkriven problem sa štitnom žlezdom.

- Uplašila sam se kao nikad u životu, Čak sam u jednom momentu pomislila da me je stigla božija kazna zbog svega što sam radila. Išla sam na sve moguće pretrage i analize i muž je sve vreme bio uz mene. Tešio me i hrabrio. U jednom trenutku se nešto izleteo i shvatila sam da je sve vreme znao šta sam radila, ali je ćutao jer je želeo da me zadrži. Tada sam shvatila da nikada neću naći boljeg od njega i stare emoije su se vratile. Na sreću, moja bolest je bila benigna i prilično brzo sam se oporavila, ali sam zahvaljujući tome dobila dvostruku šansu za novi život. Sigurna sam da je neću upropastiti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gilgamesh

pre 8 godina

Pitam se kada bi tako nesto zena oprostila muskarcu, tj muzu? Takve stvari retko koja prasta i jos da bude tako dobra prema njemu. Bez uvrede ali ono sto zena muskarcu moze da napravi, muskarcac zeni tesko da moze. Ima onih koje trpe, znam par slucajeva ali trpe zato sto imaju sve, materijalno su obezbedjene i zasto da gubi to kada ima sve a u ovom slucaju je on koji je trpio a ne zbog materijalne koristi nego iz ljubavi. Nisam ni za kakav vid prevare i postujem svakog muskarca i zenu koji tako misle.

Sima Strahota

pre 8 godina

Vaša naslovna ilustracija najbolje opisuje karakter ove gospodje.

ujkavasabgd

pre 8 godina

U steta sto prestade da vara muza,Ja se taman primio i na pricu i na godiste,ali ako se predomisli eto joj moje e-mail adrese pa da se "ispomognemo" nekako!!!!!!

Pavle

pre 8 godina

Varaš ti sestro sebe...pre svega, jer ne znaš šta ćeš ni kud ćeš ni sa kim ćeš...tražiš smisao života u kurvarluku - jer drugo ništa i ne znaš da radiš, pa ti se čini da je to tvoja profesija...a "naplatila" si poštenom čoveku, koji te prihvata kao svoju Božiju Kaznu....

Zoran

pre 8 godina

Al bi ti izletela kod mene kroz prozor, pa makar dan pre smrti ti bilo zbog bolesti.

ćela

pre 8 godina

Kako drolji verovati?? Išla od jednog do drugog , a kada se razbolela "shvatila" ko je muž ?? Idi begaj !!!!!!!

axxx

pre 8 godina

I onda su živeli srećno i zadpvoljno do kraja života. Naravmo dok nije pala sa kreveta i probudila se\n

Marica

pre 4 godine

Kako gnusno izmisljate sa providnim ciljem da rasturate brakove u Srbiji

Sumadinac

pre 4 godine

Nemaju sta da pisu, pa izmisljaju budalastine napisane na nivou osmogodisnjeg retardiranog deteta

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija