• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

24.07.2016

19:48

NIKAD PREVIŠE MALA: Šta muškarci STVARNO misle o vaginama!

Ljubav

NIKAD PREVIŠE MALA: Šta muškarci STVARNO misle o vaginama!

Podeli vest

Da se ne lažemo, muškarcima su neke vagine lepše od drugih, kao što su ženama neki penisi lepši od drugih. To ne znači da će osoba jednog ili drugog pola ostaviti svog partnera jer im se "baš i ne sviđa" njihov polni organ

Muškarac nikada neće svojoj partnerki da mu se ne sviđa njena vagina jer ne želi da povredi njena osećanja. Ali, kako da znate da li mu se sviđa ili ne?

Suprotno uvreženom mišljenju, mršavije žene imaju dublje vagine u odnosu na žene koje imaju veliku zadnjicu - mada često mislimo da je suprotno. To je, kažu, stručnjaci, možda i razlog zašto muškarci nesvesno "jure" žene sa velikom pozadinom jer, ako je vagina previše duboka, partneru to neće biti preterano lepo iskustvo.

NIJE ZBOG SNOVA: Kad vi spavate, a "on" se probudi...

U nekom trenutku tokom seksa, muškarac će shvatiti da je vagina previše duboka i da "to" baš ne ide sjajno, ali će dati sve od sebe, pa će pokušavati da promeni ugao penetracije ili pozu.

Ali, nikada neće reći: "Vagina ti je previše duboka", kao što ni žene neće reći: "Baš ti je mali penis".

Ono što muškarci nikako ne vole kada je o vaginama reč je kada su previše "velike" odnosno duboke, široke ili kada imaju neprijatan miris, izjasnili su se u istraživanju.

OD LENJIVICE DO VRIŠTAVICE: Muškarci ovo ne vole u krevetu!

Nema potrebe objašnjavati zašto im smeta kada vagina ima neprijatan miris, ali interesantna su objašnjenja muškaraca za ostale "tipove" vagina.

Kažu da je seks sa devojkom koja ima široku vaginu kao kada bi pokušali da masturbiraju, a da penis ne dodiruju rukom, duboka vagina ih tera da se osećaju kao da "upadaju u rupu bez dna".

ZEKINE UŠI: Ako vam je MALI urade ovo!

Sa druge strane, manja, odnosno uža vagina je muškarcima uvek OK jer će zbog većeg trenja tokom penetracije više uživati. Međutim, ženama koje imaju usku vaginu seks ponekad, naročito ako partner ima veliki pensi, može biti bolan, mada se ženski polni organ "prilagodi" nakon nekoliko odnosa.

Da rezimiramo - što se muškaraca tiče, vagina nikada ne može biti previše mala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rew

pre 5 godina

Vi niste normalni, nemate osnovna znanja o anatomiji. Vagina je duboka oko 10 cm a produži se u toku odnosa u skladu sa veličinom muškog polnog organa. Ako je nekom kraći od 10 cm, taj možda ima problem.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija