• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

16.09.2016

17:26

TRLJALA SAM SE O NJEGOVE BUTINE! Odveo me je u sobi i svima javio da orgije treba da počnu!

Ljubav

TRLJALA SAM SE O NJEGOVE BUTINE! Odveo me je u sobi i svima javio da orgije treba da počnu!

Podeli vest

Bila sam 4. godina srednje škole kada smo otišli na maturantsku ekskurziju. Pošto sam ja bila jedino žensko u odeljenju, u sobi sam bila sa 4 druga

Tu prvu noć, izašli smo u hotelski diskoteku, koja je bila na prizemlju u holu. Napila sam se, i to jako. Sve strasti su mi se probudile. Međutim, ono što nisam rekla je to da sam zaljubljena u dvojicu svojih drugara, i to one sa kojima sam smeštena. A tu noć, to nisam uspela da sakrijem.

Kako je veče odmicalo krenula sam da ćaskam sa jednim od njih. Rekla sam mu kako sam pijana i kako ne znam šta radim, pokušavajući da ga namamim flertom. Ipak, bezuspešno, čini mi se da me nije ni pogledao. Međutim, to nije bio kraj za mene.

Krenula sam ka jednom od momaka iz odeljenja (nikada mi se nije sviđao) i počela da đuskam izazovno se trljajući o njegove butine. Uskoro smo se i poljubili. Bukvalno nisam znala šta radim i zašto to radim. Šapnuo mi je "Hajdemo u sobu" na šta sam se samo nasmejala i ćutke pristala.

I DALJE SAM NEVINA, ALI U LAKAT! Menjala sam ih kao kondome koje su koristili, a udala se kao DEVICA!

Uhvatio me je za ruku i krenula sam. Ispred  sobe sam mu rekla "ne želim" što je on razočarano odmah prihvatio. A istog trenutka pojavila su se još dva momka iz razreda koja su mislila da želim grupni seks sa njima. Pogledala sam ih sa gađenjem i krenula da trčim niz hodnik.

Na stepeništu sam srela drugog momka koji mi se sviđa i koji mi je pokazao poruku koja me je užasnula. Dečko sa kojim san krenula u sobu je pozvao sve muškarce iz odeljenja želeći da ima grupni seks sa mnom, Tačnije, prave orgije.

Zaplakala sam se i on me je zagrlio i rekao "Ne boj se". Osećala sam se zaštićeno u njegovim rukama.

SVEKRVA IZ PAKLA! Zagorčala mi je život VRADŽBINAMA I CRNOM MAGIJOM!

Svanulo je, otvorila sam oči i ugledala njega pored sebe. Bila sam srećna, a u trenutku su mi se vraćale sličice neverovatnog seksa koji smo imali. Ipak u istom momentu sam strepela, jer sam verovala da će se svima hvaliti kako me je kre*nuo i šutnuo, ali opet, nije me bilo briga.

Iznenađenje je usledilo čim se probudio - rekao je da je zaljubljen u mene već neko vreme i da li želim da budem njegova devojka. Eto, i prošle su 2 godine od toga, studiramo zajedno i volimo se i dalje.

(FOTO) ISPOVEST ČUVENE PORNO GLUMICE: Počela sam da snimam filmove za odrasle da bih prehranila ČETRNAESTORO dece!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija