• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Independent.co.uk/Informer.rs

08.01.2017

13:31

NAJEROTIČNIJE ISKUSTVO! Pronalazim svojoj ženi ljubavnike i gledam ih dok IMAJU SEKS!

Ljubav

NAJEROTIČNIJE ISKUSTVO! Pronalazim svojoj ženi ljubavnike i gledam ih dok IMAJU SEKS!

Podeli vest

Većina muškaraca pobesni i pri samoj pomisli da bi njihova supruga mogla da ima seks sa drugima. Ovaj muškarac nalazi ljubavnike svojoj ženi

- Sve je počelo kao fantazija, prosto razmišljanje o tome da bi moja supruga mogla da spava sa drugim muškarcima - kaže Vil Kornudo. Međutim, nije ni sanjao da će ta njegova fantazija postati realnost.

On i supruga su u braku 16 godina. Tek nakon toliko vremena smogao je hrabrost i priznao joj o čemu mašta.

- Plašio sam se da će otići od mene ako joj priznam - kaže Vil. Međutim, par dana nakon što joj je priznao, njegova žena rešila je da pokušaju da mu ispune san.

- Od tog trenutka nam je brak srećniji i slobodniji nego ikad ranije - kaže on.

Vil i njegova žena u protekle tri i po godine preko interneta nalaze muškarce voljne da spavaju sa njegovom ženom. Prvi put je muškarac došao u njihovu kuću, upoznali su se i popričali, a onda su žena i taj stranac otišli u spavaću sobu. Vil je ostao ispred i slušao.

- To je najerotičnije iskustvo koje sam doživeo. Uzbudjivije je nego što sam mislio kada znate da vam je u susednoj sobi žena sa drugim muškarcem.

Oko tri izjutra žena se vratila kod njega u sobu, očekujući da on već duboko spava.

- Bio sam sasvim budan. Videla je koliko mi se dopalo to veče i koliko sam oduševljen - priča Vil i ističe da to u njemu budi uzbuđenje, nikako ljubomoru.

- Osetim zrnce ljubomore kada se više puta viđa sa istim čovekom. Ali više sam iziritiran nego ljubomoran - tvrdi on.

I njegova žena je oduševljena ovim preokretom jer, kaže, može da uživa kao da je sama, a ima sigurnost braka i muža koji je obožava.

Vil najviše voli kada može da gleda svoju suprugu u akciji sa drugim muškarcem, ali to se često ne desi jer ti muškarci odbijaju. Tada se zadovolji i samo slušanjem.

Sada su, tvrde oboje, srećniji nego prethodnih 16 godina u braku i ne planiraju da menjaju svoj seksualni život.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veljko

pre 7 godina

Sta ima da trazi,komsija je uvek tu,a i poznaje coveka.

Lala iz Banata

pre 7 godina

..Најобичнији... - ЗАБУШАНТ....!! То је он... Чуј...кобајаги "фантазира"...?! Фантазира он мој "кур..." Обичан "забушант" - кад вам кажем...!! То су ти што воледу и "групни секс"!? ... Тамо мож* да се "забушава"... - колко *оћеш....!! Ти да "гледиш".... А други...да - "раде "! ...?! Милина...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Срам те било....!!... "Забушанту" један...!!

petar

pre 7 godina

cuckold...najbrze rastuci fetis na planeti\nmnogi ga praktikuju i u Srbiji\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

...Само..." тешки " - забушанти... и - "нерадници"....!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17