• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

22.02.2017

09:04

VELIČINA JE IPAK BITNA! Koliko minuta i kakav penis je zaista ženama potreban da dožive orgazam?

Ljubav

VELIČINA JE IPAK BITNA! Koliko minuta i kakav penis je zaista ženama potreban da dožive orgazam?

Podeli vest

Ženski orgazam je oduvek detaljno proučavana tema o kojoj se i dalje ne zna sve

Teorija ima mnogo, kao i "uputstava" šta da radite vi, šta vaš partner i koji je najlakši naćin stići do vrhunca. Ipak, sada su naučnici došli i do famozne brojke koja nam kazuje koliko je tačno minuta potrebno prosečnoj ženi da doživi orgazam. 

PADAM U NESVEST TOKOM SEKSA! Zbog toga praktikujemo samo misionarsku pozu!

Odgovor je 30. Ali, kako kada muškarci uglavnom ne mogu da izdrže toliko dugo? 

Ne bi bilo loše da pokušate uz ova četiri koraka:

Rešite problem prerane ejakulacije

To ćete najlakše postići tako što ćete više vremena posvetiti predigri i koristićete kondom. Na taj način ćete se i vi i partner opustiti pa su i mnogo veće šanse da doživite orgazam. 

Veličina je (ipak) bitna

Oduvek se polemisalo o tome da li od veličine penisa zavisi i ženski orgazam. I dok su pojedini tvrdili da su isključivo centimetri zaslužni za zadovoljstvo žene, drugi su se oštro borili da dokažu da "nije bitna veličina već tehnika". Ipak, žene koje su imale seks sa muškarcima obdarenijim od proseka kažu da je seks sa njima svakako bio prijatniji kao i da su doživljavale više orgazama samo sa obdarenim muškarcima. 

Koliko minuta, ali zaista?

Naravno da je svaka žena posebna i da ovakve stvari ne mogu da se generalizuju. Jednoj ženi je potrebna čitava večnost dok druga može doživeti orgazam nakon nekoliko minuta. E, u tome izgleda i jeste stvar! U ovu drugu grupu spadaju one žene koje su samouverene i koje ne sumnjaju u ljubav svog partnera. U teoriji, žene za sat vremena seksa mogu da dožive čak 12 orgazama. 

I žene su vizuelna bića

Iako postoji uvreženo mišljenje da su muškarci vizuelni tip mnogo više nego žene, i žene se i te kako mogu uzbuditi dok gledaju porno filmove ili časopise.

SEKS PRE KAFE? Da, za to postoje tri savršena razloga!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija