• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

25.02.2017

13:03

DACINA ISPOVEST: Najbolji drug me je molio za ORALNI SEKS, nisam mogla da ga odbijem!

Ljubav

DACINA ISPOVEST: Najbolji drug me je molio za ORALNI SEKS, nisam mogla da ga odbijem!

Podeli vest

Verovatno svaka devojka ima nekog stidljivog, a dobrog drugara, koji zbog svoje povučenosti ili preterane stidljivosti teško nalazi curu

Takav je i moj prijatelj Petar. Što je najgore, iz malog smo mesta u Šumadiji, pa mu je još teže da u tom malom izboru pronađe srodnu dušu. Tako je dogurao do 27. godine, a da nije imao seksualno iskustvo. 

S druge strane, ja sam od punoletstva bila vrlo seksualno aktivna. I u mom selu, a bogami i u okolnim. Do 21. godine sam promenila bar dvadesetak momaka. Šta ćete, dosadno je u selu, a seks je najbolja zabava za sirotinju. 

Moj mučeni Petar je sve to vreme sedeo kod kuće i gledao porniće. Kad god sam bila u krizi ili tužna, uvek je bio tu za mene. Jedne večeri sam se žalila na mog aktuelnog dečka, a on je bio baš tužan, zamišljen... posle mog brbljanja samo je prozborio: 

DUDINA ISPOVEST: Mislila sam, nikad SEKS u WC, ali on me je uhvatio dole i počeo da TRLJA!

- Slušaj, imam jednu molbu... - počeo je stidljivo, kao i uvek - jel' bi mogla da mi popu*iš, samo da vidim kako to izgleda?

ORALNI ZA POČETNIKE! Šta ako vam se dogodi OVO?

Uh, sav se zacrveneo kao  bulka dok je to izgovarao! Pa, šta sam mogla? Samo sam se nasmejala i rekla mu: "Skidaj gaće!" Kada sam klekla i stavila njegov penis u usta, videle su mu se samo beonjače. 

Za nekoliko sekundi, bio je u raju.  

Naravno, nije to bio jedini put, navukao se, što kažu. I tako, povremeno ga častim oralnim seksom, ali ništa više od toga, jer me stvarno ne privlači kao muškarac. Pogotovo što sad imam stabilnu vezu i baš sam zaljubljena. Eh, da su sve žene dobre kao ja, bilo bi manje usamljenih na svetu. Pa, to je meni ništa, a njemu mnogo znači. Jaka stvar... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Више не можете бити... - "другови"...?!... Ти си "ПОВЕРИЛАЦ", а он искључиво и само.... - бедан ДУЖНИК...!!

Stidljivi Sused

pre 7 godina

Eh ,da Nam je vise ovakvih Dobrociniteljki!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija