• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cosmopolitan.hr

12.06.2017

10:08

RAZLOG BROJ 1 ZA RASPAD BRAKOVA I VEZA, a nije prevara, ni novac!

Ljubav

RAZLOG BROJ 1 ZA RASPAD BRAKOVA I VEZA, a nije prevara, ni novac!

Podeli vest

Iako biste možda pomislili kako su najveći problem u vezama ljubomora, različite seksualne preferencije ili nešto treće, istraživanja su pokazala kako najviše veza škripi zbog komunikacije među partnerima

 A pri tome ne mislimo na to koliko često i o čemu razgovarate, već na koji se način odnosite prema svom partneru.

Pod terminom "komunikacija u vezi" podrazumevamo način na koji razgovarate s partnerom, kao i svest o tome da su oni obrasci ponašanja koji vas sada nerviraju oduvek bili prisutni, a vi ste ih možda ranije čak smatrali i simpatičnim.

DA LI STE SE IKADA ZAPITALE? Evo kako se meri veličina VAGINE!

Ključ opstanka veze uvek je u dobroj komunikaciji, naglašavaju psihoterapeuti, pa bi s partnerom trebalo otvoreno da razgovarate o svemu, kakav god problem vas mučio.

NE JEDETE ZAJEDNO, IZBEGAVA VAS U JAVNOSTI... Vi niste u vezi, imate seks aferu!

Nakon loše komunikacije, kao razlozi na popisu problema veze sledi: nedostatak zabave, manjak vremena za partnera, bezosećajnost, nezainteresovanost ili previše osećajnosti, preterana ljubomora, kao i gubljenje identiteta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija