• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

28.06.2017

15:40

ŠOK ISPOVEST: Spavam sa ženinom sestrom, sad mi kaže da je TRUDNA, U PANICI SAM!

Ljubav

ŠOK ISPOVEST: Spavam sa ženinom sestrom, sad mi kaže da je TRUDNA, U PANICI SAM!

Podeli vest

Nakon što nije dobijao dovoljno pažnje od svoje supruge, ovaj 33-godišnji muškarac rado je prihvatio aferu koju mu je ponudila ženina sestra

Ali stvari su se zakomplikovale. Ona je trudna, a on ne zna šta da radi. Potražio je pomoć od Drage Dirdre, kolumnistkinje Sun-a. Prenosimo njegovo pismo i odgovor u celosti.

"Draga Dirdre,

Dobijam vrlo malo pažnje od svoje žene, pa sam započeo aferu s njenom sestrom. Sad je ona trudna i ja sam u panici.

Imam 33 godina, moja žena 32. Ona radi četiri dana nedeljno i brine se za kuću i našu šestogodišnju ćerku - uvek je zaposlena. Ja radim šta mogu oko kuće i pomažem oko deteta, ali šta god uradim nikad nije dovoljno. Šta god ja učinim, ona uradi posle mene "kako treba".

Naš seksualni život vremenom se srozao. Nisam siguran da je ona ikad bila mnogo zainteresovana za seks. Njena sestra je šest godina mlađa i mogu da je opišem u najmanju ruku kao dinamičnu. Puna je života i s njom je uvek zabavno.

"MORALNA" ČAČANKA: Nevinost čuvam do braka, DO TADA DAJEM SAMO GUZU!

Ona takođe ima partnera, ali veza im je problematična. Jedne večeri sam došao kod njih da im pomognem oko vodoinstalacija. Dečko joj je bio negde napolju, pretpostavljam u pabu.

Došla je u kupatilo da vidi kako mi ide i stavila svoju ruku oko mog struka. Okrenuo sam se i nasmešio, a na moje iznenađenje, pomerila je ruku prema vrhu mojih pantalona. Mazili smo se i ljubili i potom smo se fantastično seksali u praznoj sobi. Rekla je da će to od sad biti "naša soba".

Nisam mogao da verujem svojoj sreći. Ponuđena mi je afera na tanjiru, a ja nisam morao ni da se trudim. 


Od tada smo se viđali kad god smo uspeli. Srećom, njen dečko je beskoristan u kućnim popravkama, a ja sam poprilično dobar pa joj je lako da pronađe izgovor da me pozove i to kad njega nema kod kuće.

KEGELOVE VEŽBE ZA MUŠKARCE garantuju jače i duže EREKCIJE! Ovako se rade!

Sad kaže da je trudna. Volim je, ali kako da napustim svoju ženu i dete? Osećam se kao u vatri između njih dve."

Shutterstock

Dirdre odgovara:

"Misliš li da je ostala trudna kako bi te prisilila da se venčaš s njom? Želi li sestrinog muža samo za sebe i kako bi ostavila manje impresivnog partnera?

Moraš dobro da razmisliš šta želiš od ovoga i gde želiš da budeš. Da li bi radije ostao sa svojom ženom i ćerkicom? Ako je tako, moraš da kažeš ženinoj sestri kako bi znala šta može da očekuje i kako bi odlučila o trudnoći.

Ako odluči da zadrži bebu, s tobom ili bez tebe, šanse su velike da će tvoja žena saznati o aferi. Ona će se zauzeti za sebe. Ako želiš da vam brak uspe, ili samo da viđaš svoju malu devojčicu, potraži pomoć kako bi razgovarao s njom i ublažio posledice."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 6 godina

Bolesno. Bebu treba da zadrzi, ja sam protiv abortusa. Ako rodi, u kom ce srodstvu biti to dete sa njegovim detetom sa njenom sestrom? (Imace identicne babe i dede.) E to je pitanje.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Жена... - ИМЕНИЦА...! Свастика... - ЗАМЕНИЦА...!? Комшиница... - ПРЕДЛОГ ...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija