• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

29.06.2017

12:47

ŽENE PRIZNALE šta zaista žele da im muškarci RADE U KREVETU!

Ljubav

ŽENE PRIZNALE šta zaista žele da im muškarci RADE U KREVETU!

Podeli vest

Postoji predrasuda da žene ne vole da pričaju o seksu. Ipak, vrlo češta tema ženskih razgovora su vruće priče iz spavaće sobe. Zašto o tome ne pričaju sa muškarcima? Jednostavno je - ne žele povrediti njihov ego

Kada biste mogli da prisluškujete priče koje šuškaju između četiri zida, shvatili biste da žene najčešće sanjaju o sledećem kada je seks u pitanju:

Psihička simulacija - nije sve u fizičkom dodiru ( mada i to puno posla radi ). Ipak je za ženu neophodna i mentalna stimulacija. Verovatno najbolji afrodizijak za žene je razgovor sa njenim partnerom o onome što je pali.

KAKO IMATI SEKS NA PLUS 40? Pet trikova koji snižavaju temperaturu u sekundi!

Pomoć u kući - ko bi pomislio da kućni poslovi imaju veze sa seksom? Zapravo, imaju. Oslobodite li svoju ženu od prevelikog broja obaveza, dobićete odmornu i veoma napaljenu partnerku čiji će libido otići do neslućenih visina. 

Inicijativa - evo jednog jednostavnog trika: ako bi prestali da joj direktno, pa i agresivno, namećete svoju želju za seksom, žena bi zapravo mnogo češće sama inicirala vruću igru. One prosto izgube volju za bilo kakvom inicijativom, ako ih non-stop zaskačete sa predlozima. 

KEGELOVE VEŽBE ZA MUŠKARCE garantuju jače i duže EREKCIJE! Ovako se rade!

Pritisak orgazma - opšte je poznato da je ženski orgazam puno komplikovaniji od muškog. Nikakvo vršenje pritiska tu ne pomaže, čak naprotiv. Pustite je da se opusti i uživa. Vrhunac će doći vremenom.

Nisu uvek romantične - da, prijatna večernja atmosfera uz sveće, tihu muziku i seksi partnera je kul, ali ponekad i žene žele brz, divlji i neobuzdan seks. Zaboravite na trenutke sva lepa pravila laganog seksa i prepustite se strasti. 

Penetracija nije sve - ovo je možda najteže muškarcima da shvate. Mnogim ženama penetracija je samo deo zadovoljstva, ali nikako kompletan paket koji obavezno dovodi do orgazma. Stoga, korisite i druge načine kako bi je naterali da poludi za vama. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

I ne zaboravite na kraju, da se... - obrisete o zavesu...!! Poludi skroz...!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Zaobidjite krevet...tamo se najmanje.... radi...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija