• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav & zdravlje

06.05.2018

18:30

GLEDA U POD, MENJA PRIČE... Sigurni znaci da vas PARTNER VARA!

Ljubav

GLEDA U POD, MENJA PRIČE... Sigurni znaci da vas PARTNER VARA!

Podeli vest

Sumnjate da vas partner vara? Proverite ga, "ubacite" se u ulogu detektiva, sledeći savete bivšeg agenta tajne službe Džeka Trimarka. On kaže da postoji nekoliko sigurnih znakova koji mogu da razotkriju preljubnika

Na pitanje odgovara pitanjem

Vi ga pitate jedno, on prelazi na drugu temu, u napad. Tako kupuje vreme da smisli laž, a usput vam nabija i osećaj krivice.

Previše gestikulira

Na svako vaše pitanje on dodiruje nos, usta, kosu. Ili iznenada počinje da kašlje. To je siguran znak da nešto pokušava da sakrije.

Gleda u pod

Ako partner nešto krije od vas, sve češće će gledati u pod tokom razgovora kako bi izbegao vaš pogled.

Menja priče

Svako se seća onoga što se stvarno dogodilo, dok se laži stalno menjaju i svakome je teško da ih zapamti od početka do kraja, pa će menjati priču, prepričavajući je uvek sa nekom novinom.

Kune se u sve i svakoga

Nevina osoba se nikada neće zakleti u ono što joj je važno, dok će lažljivac olako spominjati porodicu kako bi vas uverio da govori istinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija