• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

20.10.2018

19:55

NIJE NEPRIJSTOJNO, TO JE MUŠKI REFLEKS:  Okrenuli st se za drugom u prisustvu svoje izabranice, NE BRINITE NAUČNICI SU OBJASNILI ZAŠTO!

Ljubav

NIJE NEPRIJSTOJNO, TO JE MUŠKI REFLEKS: Okrenuli st se za drugom u prisustvu svoje izabranice, NE BRINITE NAUČNICI SU OBJASNILI ZAŠTO!

Podeli vest

Muškarci su jednostavno predodređeni za reproduktivni uspeh i odnose sa što više žena. Zbog toga se nesvesno okreću za svakom koja im deluje atraktivno - objašnjavaju naučnici

Opravdanje za muški pol stiže iz krugova nauke. Naime, to što se okreću za drugim devojkama u prisustvu svoje, ne može da im se zameri, jer je to stvar evolucije. Tako je pokazalo istraživanje naučnika sa univerziteta Stirling i Glazgov, koji su zaključili da se protiv takvog ponašanja ne može.

- Muškarci su jednostavno predodređeni za reproduktivni uspeh i odnose sa što više žena. Zbog toga se nesvesno okreću za svakom koja im deluje atraktivno - stoji u objašnjenju naučnika.

Međutim, psiholog Margaret Vuds podseća da to nije lepo, jer sramoti i partnere i devojku u koju dečko gleda.

- Koliko god bila lepa i svesna svoje fizičke privlačnosti, svaka žena će se uvrediti ili razbesneti na ovakav gest. Pitanje je samo da li će otvoreno priznati ili će prećutati, a iznutra patiti zbog toga. Jednostavno nije lepo da to rade zreli muškarci, jer je uvredljivo i degutantno. Neka se zapitaju kako bi reagovali kada bi njima njihove partnerke to priređivale. Sigurno je da bi pomislile da ih one ne poštuju - upozorava Vuds.

TAKTIKE ZA KULIRANJE: Šta da radite ako vam ne odgovara na poruke?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija