• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

28.10.2018

15:26

ZA OVAKVIM MUŠKARCIMA SE ŽENE OKREĆU! Ovaj detalj na njima i dalje "žari"!

Ljubav

ZA OVAKVIM MUŠKARCIMA SE ŽENE OKREĆU! Ovaj detalj na njima i dalje "žari"!

Podeli vest

Sve je više "dugobradih" muškaraca, ali istraživanja pokazuju da žene i dalje više padaju na one kraće, polunemarne bradice. Čak su i momci priznali da se mnogo bolje i muževnije osećaju kada nisu zapušteni, ali ni sasvim obrijani. Ta zlatna sredina je i dalje na ceni

U Australiji je sprovedena anketa koja je obuhvatila pripadnike oba pola starosti između 16 i 34 godine. Tema je bila - prednosti i mane golobradih muškaraca i onih sa bradom.

Žene su se većinski složile da su frajeri sa bradicom seksepilniji i da se za njima uvek okrenu. Izgledaju im pametnije, jače, elegantnije i zgodnije. Osim toga, dame su izjavile da ih neobavezna bradica asocira na avanturizam, a to uvek deluje privlačno.

S druge strane, i muškarci, čak 75 odsto ispitanih, izjavili su da se sa bradom osećaju muževnije i atraktivnije, dok je 68 odsto njih reklo da ih čini posebnim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija