• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Živković

25.02.2019

20:55

UZ NJIH SE VIŠE SMEJEMO: Zašto su starija žena i mlađi muškarac savršena kombinacija?

Ljubav

UZ NJIH SE VIŠE SMEJEMO: Zašto su starija žena i mlađi muškarac savršena kombinacija?

Podeli vest

Da li je moguće ovakvu vezu održati, ne znamo. Iskustva su različita, a "Ljubav i zdravlje" vam prenosi priču tri Beograđanke koje su sreću našle u zagrljaju mlađeg muškarca

Bilo razvedene, bilo sa decom ili ne, bilo same, sve je više žena koje su bez partnera... Iz nužde ili zbog trenda, kako mnogi misle, sve je više parova gde ona dominira kada je reč o godinama. Kad je ona starija, pa čak i deceniju i više od njega, pokazalo se kao kombinacija koja savršeno funkcioniše. Iako nestandardna, nekonvencionalna, ovakva veza oboma može doneti mnogo dobrog iskustva, lepih trenutaka, a to tvrde dame koje su u vezi sa mlađim muškarcem. Za "Ljubav i zdravlje" otvoreno o svojoj ljubavnoj vezi govore Beograđanke Vesna, Jana i Marija.

Vesna ima 42 godine, živi na Novom Beogradu i godinama nije uspevala da pronađe dečka koji je stariji od nje ili bar njenih godina. I kada bi upoznala nekog, ne bi to bilo to...

KAMELEON SA 1.000 LICA: Svakoj ženi se čini kao da je on onaj pravi!

- Upoznavala sam situirane, sposobne muškarce, ali nisam ništa osetila. Nije bilo fizičke privlačnosti... Nisam mogla tek tako da budem sa nekim. Jednostavno, nisu mi se dopadali - kaže Vesna. A onda, pre nekoliko godina počela je da izlazi sa momcima u dvadesetim i tridesetim godinama. I od tada - ne okreće se nazad.

Foto: Shutterstock

- Glavna karakteristika mlađih muškaraca je da su veseli, neopterećeni, puni nekog optimizma i nade, ne unose u vezu nikakav "prtljag". Bila sam i sa muškarcem koji je razveden i ima dece... I to je u redu. Ali mnogo je to komplikovano... A sigurna sam bila da u tu vezu ne vredi ulagati mnogo, ne bih sa tim tipom stala pred oltar, sigurno... Sav je bio nervozan. Zato sam se vratila mlađima - kaže Vesna.

Tako je upoznala svog sadašnjeg supruga koji je deset godina mlađi od nje.

- Uspešan je, dobro zarađuje. Pravi je milenijalac. Spreman je da sa mnom osvoji svet. Stalno smišlja neka mala putovanja, izlete, zabavu koju možemo da priuštimo... Živimo lepo, veselo... družimo se sa mojim i njegovim prijateljima, iako je i za to bilo potrebno vreme, jer nisu nas svi odmah prihvatili kao normalan par - kaže Vesna za "Ljubav i zdravlje" i dodaje da je trenutno u pregovorima sa svojim suprugom da "počnu da rade na bebi"... Želimo im sreću.

Jana je razvedena advokatica i ima 46 godina. Njen partner ima 31. Ova uspešna dama kaže da njoj uopšte nije problem to da li je u društvu njena veza prihvaćena ili ne.

ETO TI GA SAD! Evo koje automobile voze muškarci koji najčešće varaju

- Mislim da će vremenom to postati uobičajena stvar. Današnji mlađi muškarci, koji su se profesionalno ostvarili, nemaju problem sa nama "starijim" ženama jer mnogo njih ima žene za šefove, navikli su da ravnopravno komuniciraju jer su sigurni u sebe i svoje znanje i umeće. Na svim poljima (smeh). E samo takav muškarac i može da "podnese" stariju, uspešnu ženu. Verujte, moj posao, moj uspeh i to što dobro izgledam bio je veliki problem za mog bivšeg supruga. Bila sam očajna kada sam shvatila da je ljubomoran na mene. Moj sadašnji partner uživa u meni. O seksu da vam ne govorim. Odlično se slažemo. Jer i sve drugo nam "paše" - kaže Jana.

Foto: Shutterstock

- Mislim da je u slučaju on mlađi, ja starija, samo važno da on bude profesionalno ostvaren i zadovoljan sobom. Neće uspeti ako to nije, tvrdim. Nema vajde od veze u kojoj ga ona izdržava. Kad tad, njegovi kompleksi zbog toga prorade i onda sve puca - savetuje Jana.

Marija (47) radi u izdavačkoj kući. Razvedena je i ima sina. Bila je udata za muškarca svojih godina. Bila je to duga veza, velika ljubav... Ali vremenom...

ORGAZAM BOLJI OD ASPIRINA: 10 razloga zbog kojih treba da se seksate svakog dana!

- Moj bivši suprug postao je grub, nezadovoljan, mrzovoljan. I ja sam imala razloga da postanem ista takva. Nije bilo para na pretek, mnogo obaveza, mnogo posla... Nisam više mogla da ga nosim na leđima... Seks sa njim? Rado sam ga se sećala. A onda sam upoznala Ivana. On je 15 godina mlađi od mene. Imamo sina od godinu i po dana. Da mi je neko rekao da ću da dobijem bebu sa toliko mlađim muškarcem... Ali on je u potpunosti prihvatio moje dete, moje obaveze, moj život, mene. Zavoleo me je. Njegovi roditelji su, naravno, bili najveća prepreka, ali i to smo prevazišli. On je na mene ponosan, iako je mnogo uspešniji u svom poslu od mene. Iskren je, za sada... Da li će naći neku mlađu? Ne znam. Ni ne razmišljam o tome. Samo znam da kad se pojavi na vratima, ja mu se tako nasmejem...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija