• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun/informer.rs

29.03.2019

09:51

NOVI TANTRIČKI TREND ODUŠEVLJAVA ŽENE! Dišite do orgazma - evo kako!

Ljubav

NOVI TANTRIČKI TREND ODUŠEVLJAVA ŽENE! Dišite do orgazma - evo kako!

Podeli vest

Zajedničko disanje može da stvori veću intimnost i bliskost. Zadržavanje daha dok se približavate orgazmu prilično je uobičajeni instinkt, ali ograničava količinu novog kiseonika koji ulazi u organizam, što može da bude kontraproduktivno za celu 'akciju'

Disanje je 'najnoviji trend', a pravilno disanje ima svoje benefite na emocionalnom, mentalnom i fizičkom nivou. Istraživanja su pokazala da prosečni tinejdžer i odrasla osoba koriste samo trećinu svog disajnog kapaciteta, objasnila je stručnjak Rebeka Denis iz Breathing Tree radionice. Denis kaže i da je disanje gotovo prinudno naučeno ponašanje, jer kad zadržavamo dah kako bi se nosili s emocijama i stresom, stežemo i mišiće s kojima dišemo. 

Zadržavanje daha kad smo pod stresom, objašnjava, zapravo je pogrešno, a kaže i da je 'najbolji način borbe protiv stresa uzimanje dubokih udisaja iz dijafragme. 

MUŠKARCI GUBE GLAVU ZBOG NJIH! One su najposebnije žene horoskopa, prave đavolice!


Stručnjak za seks i ljubavne odnose, Ejmi Džons, je na tragu toga otkrila kako su vežbe disanja 'korisne za koncentraciju i pamćenje, ali njima možemo da poboljšamo i svoj seksualni život. I to jednostavno tako što duboko dišemo sa svojim partnerom. 

VELIČINA JE BITNA - DA ILI NE? Evo šta kažu seksolozi, a šta žene!



- Zajedničko disanje može da stvori veću intimnost i bliskost. Zadržavanje daha dok se približavate orgazmu prilično je uobičajeni instinkt, ali ograničava količinu kiseonika koji ulazi u vaš organizam, što može da bude kontraproduktivno za celu 'akciju' - objasnila je Džons. 

Foto: Shutterstock

Kako bi izbegli sve moguće poteškoće, Džons za The Sun savetuje sledeće korake: 

1. Počnite tako što ćete duboko udahnuti i izdahnuti kako biste povećali protok krvi.  

2. Kada osetite da se približavate vrhuncu, nastavite da duboko dišete. 

PRETVARAJU SE DA VOLE SEKS, NEUREDNE SU "TAMO DOLE"... Ovo muškarci najviše mrze kod žena!



3. Kada počne orgazam, pokušajte najbolje što možete da nastavite duboko da dišete i opustite se. Isprva možete da vam se čini kao kontra-intuitivno, ali pokušajte i dalje duboko da dišete i nastavite da se opuštate. To ne samo da može da poboljša orgazam, već ćete osećati i veću bliskost prema partneru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija