• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

05.08.2019

12:41

NAPALITE SE REČIMA! "Prljavo" šaputanje na jastuku i kako da to uradite bez blama!

Ljubav

NAPALITE SE REČIMA! "Prljavo" šaputanje na jastuku i kako da to uradite bez blama!

Podeli vest

Mada su lascivne reči manje pohvalan deo rečnika, izgovorene u pravom trenutku i u pravoj meri mogu da „otvore vrata raja”. Evo malog vodiča kako da ih koristite…

Da biste pobedili stid i osećaj nelagodnosti kada partner od vas zatraži da mu kažete nešto sočno i "bezobrazno", predlažemo vam nekoliko saveta kako da prevaziđete osećaj srama i neprijanosti koji će vam pomoći da se opustite i doživite drugačiji vid seksa. 

Uz ove savete bićete opušteniji i uzbudićete partnera kao nikada do sada. 

Pronađite reči koje pale 

Većina ljudi ima reči i izraze koji ih posebno uzbuđuju, a na vama je da otkrijete koje su to u slučaju vašeg partnera. Za početak, počnite sa slanjem tekstualnih poruka jer je to način da otkrijete koje reči pale vašeg partnera. Takve poruke ne moraju da budu prepune vulgarnosti, dovoljno je da svom partneru pošaljete poruku: "Jedva čekam da te vidim večeras. Reci mi gde sve želiš da te poljubim". 

(VIDEO) SNIMALA PORNIĆE, PA PRONAŠLA BOGA! Zvezda 257 filmova za odrasle postala sveštenica



Pričajte o tome kako se osećate 

Kada govorite partneru o onome šta se upravo događa vašem telu, postajete i sami svesniji toga, a to je način da dodatno uzbudite i partnera tokom vođenja ljubavi. Ako mu jasno date do znanja da ste zadovoljne, njegovo samopouzdanje će biti veće, a i vi ćete se osećati još poželjnije. 

Foto: Shutterstock

Zaboravite na osećaj pritiska 

"Prljavi razgovor" je verovatno pogrešan naziv jer ne uzbuđuju sve ljude samo vulgarni izrazi. Reči koje uzbuđuju vašeg partnera mogu da budu i nežne i pune ljubavi. Zato, umesto da osećate pritisak i nelagodnost dok izgovarate vulgarnosti, prvo proverite da li takvi izrazi uopšte pale vašeg partnera.

Instrukcije i komplimenti

„Mazi me tu“, „okreni se na bok“, „zatvori oči“, ove instrukcije odlične su za oba partnera. Osim što pojačavaju užitak, olakšavaju partneru da vas dovede do vrhunca. Komplimenti takođe otvaraju mnoga vrata, zato nemojte da ih zaboravite u krevetu. Recite partneru koliko vam se sviđaju njegovi mišići, miris, erotske veštine...

ORGAZAM POD ZVEZDAMA! Horoskop otkriva koja POZA U SEKSU je kao stvorena za vas!

Držite se onoga što i vas uzbuđuje 

Ne morate da zvučite kao zvezda filmova za odrasle ako se ne osećate dobro u toj ulozi. Uostalom, glumljenjem zadovoljstva mogli biste da postignete pogrešan efekat. Ako niste svoji ili vam nije prijatno, partner će to osetiti.

OVAKO RADE ŽENE KOJE VOLE SEBE! Sjajnih 25 trikova kako da prebolite bivšeg!

 

Nemojte da forsirate veličinu 

Umesto da se fokusirate na veličinu određenih delova tela vašeg partnera, pričajte mu o svom uzbuđenju. Fokusiranje na veličinu, čak i u dobroj nameri, moglo bi kod njih da probudi određenu nesigurnost. 

Pričajte mu o tome šta ćete sledeće da uradite 

Posebno uzbuđuje informacija šta je to što biste sledeće uradili sa partnerom, ili još bolje, gde biste to uradili. Zato smislite neko dobro mesto koje podjednako uzbuđuje vas i vašeg partnera i prepustite se uživanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija