• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.09.2019

15:31

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ZNALI! Zbog ovoga žene treba da glume orgazam!

Ljubav

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ZNALI! Zbog ovoga žene treba da glume orgazam!

Podeli vest

Glumljenje orgazma jedna je od stvari koju žene koriste kako bi završile loš seks, a to neretko može loše da utiče na muškarce i da stvori neprijatnu situaciju u krevetu

Ipak, prema novom istraživanju, lažiranje vrhunca nije tako loša stvar jer žene može da dovede do pravog, nezaboravnog orgazma, piše Daily Mail.

Iako se na odglumljeni orgazam već dugo gleda kao na nešto loše, stručnjaci sa područja intimnih odnosa u tome su otkrili veliku prednost.

UPECALI STE JE! Ovo su jasni znaci da je žena zaljubljena 'do ušiju'!

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Teksasu uključilo je 998 žena, od kojih se čak 30 posto izjasnilo da nikad tokom seksa nisu doživele orgazam.



Voditelj studije dr. Majkl Barnet objasnio je kako psiha ima važnu ulogu u tome hoće li žena da doživi orgazam tokom polnog odnosa pa je istakao da lažiranje orgazma može da zadovolji određene psihološke faktore i tako ženu dovede do pravog orgazma.
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija