• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

20.10.2019

18:00

6 STVARI O KOJIMA NIKAKO NE SMETE DA PRIČATE POSLE SEKSA! Ovo su strogo zabranjene teme!

Ljubav

6 STVARI O KOJIMA NIKAKO NE SMETE DA PRIČATE POSLE SEKSA! Ovo su strogo zabranjene teme!

Podeli vest

Razgovaranje i razmenjivanje nežnosti nakon seksa može biti sjajno vreme za dodatno povezivanje sa partnerom i totalno opuštanje tela

“Pillow talk” kako ga mnogi nazivaju, je razgovor nakon seksa koji se odigrava upravo na našim jastucima. Kako kaže Zejn Malik u svojoj istoimenoj pesmi “to je mesto tako čisto, a opet prljavo i sirovo, na kome se volimo, a nekad i svađamo”. Svi smo mi različiti, pa se mnogima po glavi vrzmaju različite misli u toku, ali i nakon odnosa. Neko će izgovoriti svoj eprvo “volim te”, dok će dugogodišnji partneri početi da pričaju o nečemu potpuno nepovezanom sa pričom koja se malopre odvijala.

Ipak, postoje one stvari kojima ne bi trebalo da razgovaramo kako ne bismo “ubili” dobro raspoloženje i započeli svađu koju nikako ne želimo. O čemu je reč?

 

1. Ne kritikujte performans partnera

Osim ako vas nije pitao kako je bio ili ako želite da mu date dobronamerni savet, bolje je da zaobiđete kritikovanje njegovog “talenta”. Kritikovanje može uništiti intimni momenat i učiniti ga ranjivijim svaki sledeći put.

 

Foto: Pixabay

2. Ne komentarišite njegovo telo

Zaboravite na komentarisanje njegovog tela kako bi trebalo da se vrati u teretanum smrša, ugoji, popravi nešto... To može uticati na njegovo samopouzdanje, ali i želju za seksom koja posle takvog komentara samo može biti manja. Isto to važi i za njega!

3. Ne spominjite stvari koje vas dovode do konflikta

To što vam je rekla njegova majka ili neko drugi iz njegove porodice ili od prijatelja, možete komentarisati kad god želite, samo ne tad. Takva konverzacija će ugasiti strast i stvoriti raspravu koju nikako ne želite.

 

Foto: Shutterstock

4. Ne prisećajte se odnosa sa bivšima

“Moj bivši je radio to ovako...”, “Kad se setim kad sam spavala sa...” i tako dalje. U redu je da komentarišete neke stvari iz prošlosti sa svojim partnerom, ali ne odmah nakon vašeg seksa.

5. Nemojte iskorišćavati trenutak za nagovaranje partnera

Zbog ovoga se vaš partner može osećati izmanipulisano, pa nakon odnosa u budućnosti neće želeti sa vama da priča ni o čemu.

6. Ne pitajte ga “gde je to naučio”

Ovim pitanjem se vraćamo na celu stvar o bivšim partnerima gde dobar odgovor ne postoji. Jednostavno ga izbegavajte i sve će biti u redu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija