• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: huffpost.com

31.10.2019

14:31

OSTAVILA SAM MUŽA (30) ZBOG MLAĐEG MOMKA (18)! Svi su mi govorili da nisam NORMALNA, a posle dve godine dogodilo se čudo!

Ljubav

OSTAVILA SAM MUŽA (30) ZBOG MLAĐEG MOMKA (18)! Svi su mi govorili da nisam NORMALNA, a posle dve godine dogodilo se čudo!

Podeli vest

Mark i ja smo se upoznali kada sam bila mlada. Imala sam samo 20 godina i očajnu želju da me neko voli. Mark je bo tridesetogodišnji barmen sa sklonošću da mi piše pesme i ispoveda ljubav u kasnonoćnim porukama

Kada krhkoj mladoj devojci kažeš dva puta da je voliš i da je lepa, ona bukvalno odlepi i uda se za vas. 

Tako je bilo i sa nama. Međutim, kako smo postajali stariji i samopouzdaniji, naša veza se pretvorila u panične napade i svađe. Nisma mogla ni da zamislim da će Mark biti taj čovek sa kojim ću živeti do kraja života.

NADIMAK OTKRIVA ISTINU! Kako vas zove, toliko vas voli!

Naš odnos je došao do te tačke gde je i sama pomisao da me dodirne bila bolna. Do oktobra je veći deo noći spavao na kauču.

Foto: Shutterstock

Dok se moj brak raspadao, moja sestra je došla sa fakulteta kući. Sa njom je došla i grupa njenih prijatelja, koja je "harala" po našoj porodičnoj kući.

Sa njima je došao i Šon, dečak kojeg sam godinama poznavala, ali koga nisam videla dugo. Imao je 18 godina i izgledao prelepo. Kada sam ga videla, nakon tako dugog perioda, srce je prestalo da mi radi. Nisam mogla normalno da dišem.

Šon je bio visok, zgodan - kao bog. Njegov osmeh je mogao da osvetli prostoriju. Pošto je Mark bio barmen, retko je noću bio kod kuće. Zbog toga sam se družila sa sestrom i njenom ekipom sa fakulteta. Šon i ja smo skoro svako veče sami gledali filmove,  šalili se i razgovarali.

Foto: Shutterstock

Osećala sam se kao neki manijak. Imala sam 25 godina, sveže izašla sa fakulteta, a on samo 18 i sveže izašao iz srednje škole. Ali hemija je nauka koja se ne može poreći. Ali naša veza je zapalila sve oko mene i u meni. Imala sam oči samo za njega. 

To je trajalo samo dve nedelje, dok moj odnos sa Markom nije došao do potpunog uništenja. U novogodišnjoj noći sam se toliko svađala sa svojim mužem, da se sve završilo suzama i konačnim razlazom.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR! Lav ulazi u tajnu vezu, rak nalazi ljubav na poslu, a jarac nek se pazi!

Dve noći kasnije, poljubila sam Šona prvi put. Sledeće dve nedelje bili smo praktično nerazdvojni. Ostavila sam 30 - godišnjeg muža zbog 18 - godišnjeg dečka!!!

Prijatelji i rodbina su bili zabrinuti zbog mojih izbora. Mark je postao očajan i ljubomoran. Slao mi je poruke kasno noću, zahtevajući da idemo na savetovanje. Ništa me nije doticalo. Živela sam za svaki momenat proveden sa Šonom.

Nakon dve nedelje blaženstva, Šon je otišao da se pridruži mornarici. Patila sam za njim kao tinejdžerka.

Tokom dve i po godine, veza nam je prošla kroz pakao i raj. Red vrištanja i svađanja, pa onda red neizmerne sreće i zadovoljstva. Odrastali smo zajedno.

Nakon tri godine zabavljanja, napustila sam posao i preselila sam se u San Dijego kod Šona. Venčali smo se. Srećna sam.

On je moja srodna duša, moj prijatelj, moj ljubavnik, moj život. To što je mlađi od mene nikakva prepreka nam nije bila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija