• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli star/Bi-Bi-Si/informer.rs

10.11.2019

20:36

FILERI ZA PENIS? Evo koliko je opasno nehirurško povećanje alatke!

Ljubav

FILERI ZA PENIS? Evo koliko je opasno nehirurško povećanje alatke!

Podeli vest

Uobičajno je da muškarci brinu o veličini svoje "muškosti". I pored toga što su brojna istraživanja pokazala da - veličina nije bitna, mnogi su istraživali kako da je povećaju

Neki muškarci se podvrgavaju sredstvima za punjenje penisa radi povećanja veličine polnog organa postupkom koji je sličan botoksu, tečnosti koja se ubrizga u kožu.

Obično se hijaluronska kiselina ubacuje u tkivo koje se nalazi ispod osovine, odnosno tela penisa. Proces je nehirurški, pa ima tendenciju da bude jeftiniji od operacije uvećanja penisa.

BUDITE OPREZNI! Ne biste verovali, ali i ovo je znak da vas PARTNER VARA!

Troškovi se kreću oko 1.500 funti, a operacija je oko 5.000 funti.

Kakav uticaj fileri imaju na veličinu?

Suprotno mišljenju, postupak ne utiče na dužinu penisa. Ako postupak bude izveden uspešno, fileri mogu da povećaju širinu za jedan do dva centimetra.

GODINAMA GLUMILA ORGAZME! Nije smela da mu prizna da je NIKADA NIJE ZADOVOLJIO!

Ono što je bitno napomenuti jeste da ovi rezultati nisu trajni i da obično traju oko 18 meseci.

Da li su bezbedni?

Kao i kod svih kozmetičkih postupaka, i ovde postoje rizici, piše Dejli star. Asif Munir, iz Udruženja uroloških hirurga Britanije, ne odobrava taj postupak.

Foto: Shutterstock

- Svi ovi postupci povećanja uglavnom povećavaju opseg i to neće imati koristi za vašu dužinu, tako da funkcionalno neće poboljšati stvari - rekao je on za Bi-Bi-Si.

 

 

- Ako ništa drugo, to bi moglo dovesti do komplikacija koje će kasnije oslabiti njihovu seksualnu funkciju.

OVO JE najneprivlačnija stvar koju možete da uradite tokom SE*SA!

I pored upozorenja u vezi s filerima za penis, to nije sprečilo muškarce da ih koriste. Neki su zadovoljni rezultatima koje su dobili od injekcija i nisu videli zabrinjavajuće sporedne efekte.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija