• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index

25.11.2019

13:47

EVO ZAŠTO ŽENE PRAVE GOLIŠAVE SELFIJE i šalju ih muškarcima!

Ljubav

EVO ZAŠTO ŽENE PRAVE GOLIŠAVE SELFIJE i šalju ih muškarcima!

Podeli vest

Slanje golišavih fotografija partnerima u nekim vezama nije tabu dok se kod drugih ne praktikuje

Iako ne postoji tačan odgovor na pitanje treba li to raditi ili ne, mnoge zanima zašto pojedinci vole da se skidaju pred objektivom. Naravno, očigledan razlog je zagrevanje atmosfere kada niste na istom mestu kao i vaš partner. Ali jedna naučnica je otkrila kako su pravi motivi zbog kojih žene svojim partnerima šalju takve fotografije puno složeniji.

(FOTO) GLUMICA POČASTILA FANOVE ZA ROĐENDAN! Pratioci na Instagramu odlepili zbog OVE FOTOGRAFIJE LINDZI LOHAN!

Morgan Džonstonbauf, naučnica zaposlena na sociološkom fakultetu na Univerzitetu u Arizoni, odlučila je da napravi istraživanje kojim je nastojala da otkrije šta je motivisalo mlade odrasle osobe da se fotografišu na takav način.

Anketirala je 1.918 studenata tog univerziteta tokom akademske godine 2018/2019. pa im je postavljala pitanja o njihovim s*ksualnim navikama, piše index.hr.

FOTO ISTRAGA! SEVE SNIMILA PORNO SLIKE 2015: Tada je bila s Igorom, kome je onda slala ove fotke?!

Oko 56 odsto njih je priznalo kako su u prošlosti partnerima slali svoje razgolićene fotografije, a 73 odsto od njih koji su se odvažili na to bile su žene.

Ponuđena su im 23 razloga zbog koji su se tako fotografisale, a u odnosu na svoje muške kolege studentkinje su četiri puta češće slale svoje fotografije kako njihovi partneri ne bi izgubili s*ksualni interes za njih. Osim toga, priznale su kako im vođenje ljubavi podiže samopouzdanje, a zbog ovakvog zagrevanja atmosfere osjećaju se moćnije.

Ona je rezultate istraživanja predstavila Godišnjem sastanku Američkog sociološkog udruženja u Njujorku, a nada se kako će njen rad podstaći stručnjake i roditelje da češće razgovaraju sa mladima.

(HOT FOTO) NOVE GOLE FOTKE! Severina BEZ IČEGA NA SEBI u krevetu i kupatilu, SISE NA IZVOLTE

- Trebalo bi da razgovaramo o tome šta mladi rade sa svojim intimnim partnerima i kakve bi posledice po njih mogle biti - poručila je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17