• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

29.11.2019

13:13

ČIM SAM SE UDALA DOČEKAO ME JE SPISAK SVEKRVE! Poludela sam zbog STVARI koje je tražila da radim svom MUŽU!

Ljubav

ČIM SAM SE UDALA DOČEKAO ME JE SPISAK SVEKRVE! Poludela sam zbog STVARI koje je tražila da radim svom MUŽU!

Podeli vest

Žena koja se udala je rešila da sa svima podeli svoju ispovest

- Prvo jutro nakon što sam se udala dočekao me spisak moje “drage” svekrve kako treba da se brinem o njenom sinu, odnosno mom mužu.

“Upozorila” me na to šta njen sinčić voli da jede, na koji način da to sve spremam i šta da izbegavam jer se naljuti kad vidi tu vrstu jela. Kako voli da je sve čisto i uredno.

RAŠIRIĆEŠ NOGE PRED MOJIM OCEM, UJAK I BRAĆA ĆE GLEDATI! Dečko mi je rekao da ću morati da poštujem tradiciju 2 dana pred venčanje!

Zatim kako voli da mu se složi garderoba, koje sapune najviše voli i td, i td…

Foto: Shutterstock

A ona nije ni svesna da sam ja njemu na samom početku dala do znanja od samog početka i pre nego smo se venčali da mene moji roditelji nisu školovali i da ja fakultet nisam zavrišila da bi nekome bila slušknja.

Ne samo da se brine o svom garerobu već često i pere, sam kuva, počisti ponekad i stan. Tako da majke molim vas ne pravite debile od vaših sinova, jer samo će njima u životu biti teže. Prošla su vremena gde su žene odgajane da budu robinje, objasnila je ova žena


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ankec

pre 4 godine

Jeste slazem se sve lepo receno A onda dolazimo do druge stvari gde zene zele da vode glavnu rec da "nose pantalone" u braku vezu,a da muskarac bude pravi muskarac. Ne ide to bas tako,gube muskost,ne treba ici ni po ovom spisku..zena treba da bude jaka stamena obrazovana radna,ali sa druge strane zene koje ne vode racuna o svojim muzevima vrlo lako postanu bivse..nece bre niko sparing partnera,rucak vecera po restoranima,neurednu zenu da joj muz nije opeglan sredjen. Bice to sve lepo na pocetku, trajace,sve do onog trenutka do ne bude vise trajalo

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija