• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Daily mail

13.12.2019

19:50

OSEĆALA SAM SE KAO DA ME NEKO PROBADA NOŽEM! Godinama nije mogla da ima odnose, A OVO JE BIO RAZLOG ZA TO! (FOTO)

Ljubav

OSEĆALA SAM SE KAO DA ME NEKO PROBADA NOŽEM! Godinama nije mogla da ima odnose, A OVO JE BIO RAZLOG ZA TO! (FOTO)

Podeli vest

Ketrin Maslenkova (27) iz Toronta u Kanadi pokušala je da izgubi nevinost kada je imala 18 godina, ali je to bila nemoguća misija. Razočarala se, posebno zbog toga što nije znala u čemu je problem. Svaki dalji pokušaj polnog odnosa završio bi se veoma bolno za nju, a ona je osećaj opisivala “kao da je neko probada nožem”

Nakon što je potražila pomoć, lekari su joj govorili da “nije spremna za se*s” ili da će “biti lakše kad rodi”. “Kad bi i samo malo ušao u mene, to je bilo neverovatno bolno, suze su mi tekle niz lice. Posle sam godinama izbegavala se*s”, ispričala je ova Kanađanka bugarskog porekla.

 

 

Dodala je da su vrlo bolni bili i pokušaji stavljanja tampona u vaginu, a kada je jednom prilikom uspela, tampon se zaglavio i nije mogla da ga izvadi. Rekla je da je vađenje bilo toliko bolno da se zamalo onesvestila.

Žena koja ima ovih 11 osobina prava je BOMBA U KREVETU!

Kasnije je seksualni terapeut otkrio uzrok njenog stanja – Ketrin je patila od vaginizma, bolnog stanja zbog kojeg se vaginalni mišići grče pri bilo kakvom pokušaju penetracije. Često žene koje boluju od vaginizma ne mogu da koriste ni tampone.

Danas ima ispunjen seksualni život

Nastavila je da ide na terapije, koje su uključivale dilatore, sprave koje pomažu da se raširi vagina i posebne vežbe za karlicu koje pomažu u opuštanju mišića. Prvi put je uspela da ostavri se*sualni odnos sa partnerom 2016. godine, u dobi od 24 godine. Sada kaže da ima “ispunjen seksualni život” sa svojim 33-godišnjim verenikom Dimitrijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy today, wherever you are ?☀️

A post shared by Katy Maslenkova (@kit.kat.katyyy) on Jan 6, 2017 at 2:16pm PST

 

Ketrin je život posvetila tome da žene koje pate od istog stanja ohrabri da potraže pomoć. “Ja sada znam šta mi treba da se se*sualno uzbudim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija