• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marie Claire/informer.rs

19.01.2020

08:36

I ZA ŠPORETOM I U KREVETU! 10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju!

Ljubav

I ZA ŠPORETOM I U KREVETU! 10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju!

Podeli vest

Istražili smo internet i uradili svoj domaći zadatak, sa ciljem otkrivanja deset ženskih karakteristika koje muškarci smatraju neodoljivim...

Malo ili nimalo šminke

Po svemu sudeći, muškarcima se daleko više sviđaju žene prirodnog izgleda, u odnosu na one koje nose previše šminke. To im pokazuje da ste sigurne same u sebe i da niste previše zahtevne. Naravno, ne govorimo vam da nikada više ne nosite šminku, već da se spustite za stepen niže, barem ponekad.

AKO TE NA PRVOM SASTANKU PITA: "Koja ti je omiljena boja?" znači da je pročitao OVAJ TEKST, i da želi da zna KAKVA SI U KREVETU!

SVI O TOME PRIČAJU, ALI SLABO RADE! Dokazano - broj se*sualnih odnosa je daleko manji nego što se smatra!

Odišu pravim samopouzdanjem

Muškarci obožavaju žene koje poznaju same sebe, prihvataju se takve kakve jesu i rade stvari zarad sebe, umesto za bilo koga drugog. To ne znači da treba da budete nevaspitane prema drugima ili grube, narcisi ili egoisti, već jednostavno cenite sebe i ne tražite konstantnu pažnju i niste nesigurne. Snažne, odlučne i ambiciozne žene su neverovatno privlačne muškarcima, piše Marie Claire.

Foto: Pexels

Inteligencija

Muškarci nisu preveliki fanovi “otkačenih” plavuša i stereotipa koje idu uz njih. Nemojte misliti da inteligencija zastrašuje muškarce – ne morate im navoditi filozofe po abecednom redu ili imati neverovatno visok IQ, već samo budite snalažljive, pročitajte njihov sarkazam i ne plašite se da im pokažete svoje znanje opšte kulture.

Ljubaznost

Muškarci ne vole žene koje su neljubazne i oštre. Ne treba da dozvolite da bilo ko gazi po vama, već samo da iskažete iskrenu empatiju i prijatnost.

MUŠKARCI I ŽENE SU SE SLOŽILI! Ovo je NAJBOLJA POZA U S**SU - da li ćete se složiti sa mišljenjem većine?!

Muškarci vole da budu vitezovi na belom konju

I to im treba dopustiti. Iako ste nezavisne i skoro sve možete uraditi same, ponekad prihvatite pomoć. Muškarci vole da budu potrebni. Dopustite mu da vam otvori vrata, popravi nešto po kući ili vas otprati do stana.

Foto: Shutterstock

Budite otvorenog uma

Verovatno postoje neke stvari u kojima nećete pristati na kompromise, bilo da se radi o politici ili omiljenom bendu, i svakako imate pravo da se držite svog mišljenja. Muškarci smatraju da su radoznale i razigrane žene veoma privlačne, a posebno im se dopadaju one koje vole da vide stvari iz druge perspektive.

PLAVUŠA I CRNKA, POLA SATA 60 EVRA! Otvara se JAVNA KUĆA KAKVA DO SADA NIJE VIĐENA NA OVIM PROSTORIMA, a kada vidite KO SU DEVOJKE, SVE ĆE VAM BITI JASNO

Umišljenost

Ok, verovatno sada mislite da smo sasvim kontradiktorni. Ipak, saslušajte nas. Muškarci vole kada žena drži do svog mišljenja i smera života. To znači da ćete se strastveno držati svog hobija, povoda i ideje.

Foto: Shutterstock

Humor

Humor je osobina koju definitivno svi smatraju privlačnom, a muškarci obožavaju da provode vreme sa ženama koje su sposobne da se nasmeju skoro svakoj situaciji, umesto da prave dramu. Naporno je biti sa nekim ko konstantno brine o onome šta će reći i kako izgleda, pa je logično da je daleko privlačnije provoditi vreme sa osobom koja ume da se nasmeje na svoj račun, nije lako uvredljiva i prihvata svoje mane.

Iskreni osmeh


Pa, da, ponekad je tako jednostavno. Muškarci obožavaju žene koje su srećne, pozitivne i jednostavne. Žene koje umeju da se nasmeju šalama, oduševe se sitnicama i slično su pravi magneti.

"KOBRE" BRUSILICOM OSLOBAĐALE POLNI ORGAN NEVERNOG MUŽA! Priča koja je šokirala SVE!

Jedinstvenost

Postoji razlog zašto jedan muškarac želi da se zabavlja sa vama, a ne sa nekim drugim. Muškarci nisu preveliki ljubitelji žena koje prate trendove i uklapaju se u masu, praktično se gubeći u gomili istih osoba. Kreativnost, individualnost i sve ono što vas čini drugačijim će ostaviti trajni pečat na njemu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MUŠKARCI KOJI SU DOBRI U KREVETU rade OVIH PET STVARI! Lako ih je prepoznati!
Ljubav

MUŠKARCI KOJI SU DOBRI U KREVETU rade OVIH PET STVARI! Lako ih je prepoznati!

Nije važno da li je u pitanju dobar momak iz komšiluka ili opasan tip za kojim uzdiše pola grada, sve muškarce koji su dobri u krevetu odaje nekoliko sitnica. Zato, drage dame, ukoliko prepoznate ovih pet osobina kod vašeg partnera, znajte da ste dobro odabrale, jer, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo sa umećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju

19.12.2019

18:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija