• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

25.01.2020

15:55

SADA JE SVE JASNO! Zbog ovih stvari se žene najčešće odljubljuju

Ljubav

SADA JE SVE JASNO! Zbog ovih stvari se žene najčešće odljubljuju

Podeli vest

Odljubiti se od nekoga gotovo je jednako lako kao i zaljubiti se

Iako je to teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini večnom može da nestane u trenu kada žena prestane da se oseća lepo u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može da pređe, a u nastavku otkrijte i tri najčešća razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:

SVI O TOME PRIČAJU, ALI SLABO RADE! Dokazano - broj se*sualnih odnosa je daleko manji nego što se smatra!

NEGATIVAN O*GAZAM? Ne samo da postoji, već je i VRLO ČEST!

Foto: Shutterstock



Nedostatak poštovanja

Svaka žena voli da se oseća poštovano u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, žena se oseća neželjeno i zamenljivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Anketa


Nedostatak intimnosti

Intima ne mora nužno da bude povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jeste ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Drugima je zanimljivija

Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može i te kako da uzdrma vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija