Shutterstock

10:35 Moda i lepota 0

Superžena | 05. 02. 2017.

PODOČNJACI UBLAŽENI ZA TREN! Stavite na lice ovo povrće i...iznenađenje!

Pored korektora koji je idealan za skrivanje podočnjaka, postoje i neki prirodni preparati koje podočnjake brišu kao od šale

Iako mogu da se jave kao posledica genetike ili umora, podočnjaci mogu da ukazuju i da nešto sa zdravljem nije u redu. Pored krema, korektora, pudera...postoje dva, zaista efikasna prirodna sastojka, koja će ublažiti a vremenom prilično ukloniti tamne kolutove iskod očiju, ali i vratiti svežinu na licu.

 

Krastavac
Na umorne oči stavite krišku krastavca koji je pre toga bio u frižideru. Hladnoća će uticati da se žilice u kapcima stegnu, a natečenost bi trebalo da nestane za nekoliko minuta. Budući da krastavac rashlađuje, oči će se opustiti i izgledaćete sveže.

 

Peršun
Uzmite punu šaku peršuna i stavite u malu posudu za mešanje a zatim ga drvenom kašikom snažno pritiskajte u posudi kako bi ispustio sokove. Prelijte ga sa dve kašike vrele vode i sačekajte da se ohladi. Ohlađenu smesu stavite na vatice, a zatim ih smestite ispod oba oka. Lezite i sačekajte da deluju 10 minuta.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]