Informer

12:00 Putovanja 2

informer.rs | 03. 07. 2017.

ŠALJI FOTKE I PUTUJ! Informer i Belvi travel poklanjaju vam ČAK 42 LETOVANJA!

Prvi krug foto-konkursa Informera i Belvi travela je završen, prvih sedam takmičara već pakuju kofere za letovanje iz snova, a mi već imamo novi zadatak za vas. Pošajite nam fotke iz najboljeg provoda s prijateljima i osvojite i vi besplatno letovanje! Ne zaboravite - SVAKE NEDELJE POKLANJAMO PO 7 LETOVANJA!

Tema za ovu nedelju (od 3. - 9. jula) je - NAJBOLJA FOTKA IZ PROVODA S PRIJATELJIMA

Informer i Belvi travel vode vas na besplatno letovanje! Prvih sedam učesnika sa najvećim brojem lajkova u prvom krugu već se spremaju na odmor iz snova, a mi već počinjemo sa drugim krugom i - novom temom.

Sve što je u drugom krugu potrebno je da nam pošaljete neku od fotografija iz najboljeg provoda s prijateljima. 

Konkurs traje šest nedelja i u svakoj od njih očekuje vas - sedam letovanja u Grčkoj za dve osobe!

Šaljite fotke, šerujte na svojim profilima na društvenim mrežama i pozovite prijatelje da glasaju za vas

Šaljite fotke, šerujte na svojim profilima na društvenim mrežama i pozovite prijatelje da glasaju za vas

Tema za ovu nedelju (od 3. - 9. jula) je - NAJBOLJA FOTKA IZ PROVODA S PRIJATELJIMA. Zato prelistajte albume s fotkama u telefonima i na računarima, odaberite fotografiju, pošaljite nam i pripremite se za putovanje, ako vaša fotka bude među prvih sedam sa najviše lajkova na našem portalu.

Drugi krug počinje u ponedeljak, 3. jula u 12.00, a završava se u nedelju 9. jula, u 23.59h.

POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAGRADE U PRVOM KRUGU NAŠEG FOTO-KONKURSA

I u ovom krugu pobednici će postati sedmoro učesnika sa najvećim brojem glasova na našem portalu, a njihova imena objavićemo u ponedeljak, 10. jula! 

VAŽNA NAPOMENA: Kako bi vam foto-konkurs bio dostupan na pravi način i na vašim mobilnim telefonima, ne zaboravite da ažurirate svoju android ili iOS aplikaciju.

Za sva dodatna pitanja i objašnjenja možete da se obratite na mail: [email protected]
Takođe, u slučaju da naši web adminstratori utvrde da fotografije ne ispunjavaju pravila ili da se za glasanje korisiti nedozvoljena tehnologija, takvi učesnici biće diskvalifikovani. 

Evo koja vas nagradna putovanja čekaju u drugom krugu našeg foto-konkursa:

PRVO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Krf, hotel Oasis, 12/09/2017. (10 noćenja sa doručkom, autobuski prevoz - za dve osobe)

Jedno ostrvo zaista mora biti miljenik prirode pa da izgleda kao Krf. Otuda toliko lepote, bujne vegetacije, prelepih plaža i kristalno čistog mora. Krf je sa zapada okružen Jadranskim, a sa istoka Jonskim morem, koja zapljuskuju 217 km dugu obalu. Zahvaljujući lepoj klimi, ostrvo je bogato četinarskim šumama, maslinama, tropskim i mediteranskim rastinjem i cvećem, zatim dugim peskovitim plažama, divnim uvalama i tirkizno plavim morem.

Promo

Hotel Oasis 2*  (više o hotelu pogledajte na OVOM LINKU) je jednostavan i veoma prijatan hotel. Lociran u centru, neposredno do glavnog trga, kao i do turističke luke sa šetalištem, okružen brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć.

Lociran je u centru gradića u glavnoj ulici. Udaljen od gradske plaže Kalamionas 150 m i od najlepše plaže Bataria 250m. Hotel ima restoran, sef boksove, wi-fi internet, veliku hotelsku terasu sa baštenskim delom u senci mediteranskog rastinja i okrenutoj prema glavnoj pešačkoj ulici. U hotelu postoji animatorska sluzba za dečje programe u toku dana u hotelu i na plaži i za večernji program za odrasle na terasi hotela. Gosti mogu koristiti obližnji veliki bazen "Smile" sa delom za decu i pool barom.

Hotel ima parking. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

DRUGO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Zakintos, vila Ionian Colors 18/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, je treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Nalazi se na samo 8,5 n.m. južno od Kefalonije, i na 9,5 n.m. od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže sa drugih Jonskih ostrva, a i sa kopnenog dela Grčke. Karakteriše ga srednje mediteranska klima, sa malo kišnih dana tokom zime i dugim toplim letom koje je prigrlilo veći deo proleća i jeseni.

Zakintosu je priroda podarila blagu klimu sa velikim brojem sunčanih dana, prelepe pešćane plaže i idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i neskrivene magične zalaske sunca iznad dubokog plaventila mora. Stanovništvo, njih oko 35 hiljada se uglavnom bavi agrokulturom, najvećim delom uzgajanjem maslina, vinogradarstvom, voćarstvom, ali glavna delatnost je turizam.

Promo

Južni deo ostrva, plaža nadomak Laganasa je primorski nacionalni park - rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primaljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine... sve je moguće na Zakintosu... uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Vila "Ionian Colors"  (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) je u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile i glavne ulice nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, zabavni muzički klubovi, marketi. Vila je udaljena oko 150 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem).


TREĆE MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Zakintos, Vila Drosos 18/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, je treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Nalazi se na samo 8,5 nautičkih milja južno od Kefalonije, i na 9,5 n.m. od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže sa drugih Jonskih ostrva, a i sa kopnenog dela Grčke. 

Karakteriše ga srednje mediteranska klima, sa malo kišnih dana tokom zime i dugim toplim letom koje je prigrlilo veći deo proleća i jeseni. Zakintosu je priroda podarila blagu klimu sa velikim brojem sunčanih dana, prelepe pešćane plaže i idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i neskrivene magične zalaske sunca iznad dubokog plaventila mora. Stanovništvo, njih oko 35 hiljada se uglavnom bavi agrokulturom, najvećim delom uzgajanjem maslina, vinogradarstvom, voćarstvom, ali glavna delatnost je turizam. Južni deo ostrva, plaža nadomak Laganasa je primorski nacionalni park - rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta.

Promo

 Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primaljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine... sve je moguće na Zakintosu... uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Lokacija je u centru Laganasa (više o vili pogledajte na OVOM LINKU), ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem). Neposredno uz vilu nalazi se supermarket i veliki parking.

 

ČETVRTO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Evia, Vila Keras 20/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Evia (Evija ili Eubeja) je najveće ostrvo u Egejskom moru i drugo po velečini grčko ostrvo (odmah posle Krita), nalazi se zapadno od Atike i Beotije, od kojih je odvojeno Atalantskim i Evripskim tesnacem. Glavni grad ostrva Halkis, nalazi se na središnjem delu ostrva i povezan je mostom sa kopnenim delom Grčke i udaljen je od Atine oko 90km. 

Evia se prostire od severozapada do jugoistoka, ostrvo je dugačko oko 180 km, a široko od 6 km do 45 km. Ima površinu od 3,6 hiljada km2 i oko 200 hiljada stanovnika. Ostrvo sa okolnim manjim ostrvima spada pod okrug Eubeja. Svojim severnim obalama dopire do grupe ostrva Soprada, a južnim delom se nalazi nadomak grupe ostrva Kiklada.

Promo

Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti Grčke, a prestonica Halkis (Chalkis, Chalkida), nekada jedan od najuticajnijih antičkih gradova i danas je nosilac razvoja ostrva. Danas se stanovnici uglavnom bave ribarstvom, poljoprivredom i snažnim turističkim razvojem poslednjih decenija, kome doprinosi prirodno okruženje i fascinantna lepota ostrvske obale. Mi smo izabrali smeštajne objekte u regiji u blizini Halkisa, da bi smo omogućili jednostavan pristup ostrvo, koje je udaljeno od Beograda oko 1.000 km.

Vila Kears (više o vili pogledajte na OVOM LINKU), nalazi se u najmirnijem delu Pefkija, na glavnoj ulici - promenadi i samo 10m od dugačke peščano - šljunkovite gradske plaže. Vila raspolaže sa studijima raspoređenim na spratu.


PETO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Olympic Beach, vila Narcis 24/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Olimpik Bič je letovalište koje je ime dobilo po istoimenoj planini, ispod koje je i smešteno. Nalazi se na 70 km udaljenosti od Soluna, glavnog centra cele regije Severna Grčka, 8 km od Katerinija, glavnog grada istoimene opštine i svega 2 km od mesta Paralia, poznatog i popularnog letovališta.

Olimpik Bič predstavlja pravi kompromis između mirnog i aktivnog odmora. Može se reći da spada u mirnija letovališta, te je prvenstveno namenjeno onima koji odmor žele da oprovedu u opuštanju i relakcsaciji, a naročito se preporučuje porodicama sa manjom decom. Olimpik Bič odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana kao i pešačkih zona koju čine dve ulice paralelno sa morem.

Promo

Olimpik Bič je popularno letovalište među našim sunarodnicima, najviše zbog slogana "Puna duša za plići džep". Ljubitelje kupovine grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Pešačka zona je prepuna buticima, tavernama, barovima, rent a car agencijama, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Vila "Narcis" (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) se nalazi na 130 m od peščane plaže. Vila je u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, suvenirnica i ostalih turističkih zanimacija. Vila u prizemlju poseduje veliki zajednički dnevni boravak sa TV prijemnikom, zajedničku kuhinju kao i toalet i prostoriju za tuširanje za usluge prilikom smene gostiju. Vila poseduje besplatan Wi Fi internet.


ŠESTO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Leptokaria, vila Antonio 14/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Leptokaria se nalazi uz autoput Evzoni - Atina, 90 km jugozapadno od Soluna. Leptokarija je jedno od najlepših letovališta predivne pod Olimpske rivijere. Dugačka peščana i ponegde šljunkovita plaža, kristalno čisto more, umerena i izuzetno povoljna klima ulepšala je Leptokariju sa puno zelenila i parkova.
 

Promo

 
Vila "Antonio" (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) je nova, elegantna i moderna vila, prve goste je primila u letnjoj sezoni 2016 g. Vila je dvospratna i nalazi se u novom, mirnom i prijatnom delu Leptokarije, udaljena od duge peščane plaže 200 m. Vila u suterenu poseduje zajedničku prostoriju sa mini kuhinjom, toaletom i tušem, pogodnu za usluge prilikom smene gostiju, poseduje besplatan wi-fi internet (aktivan od 01.06 - 30.09).

SEDMO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Lefkada, vila Metropol 26/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Ukupna površina ostrva je preko 300 km˛ a broji oko 12.000 stanovnika. Glavni grad ostrva je Lefkada koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva. Iza grada se uzdižu planine, većim delom gole i obešumljene. Od kopna je odvojeno prirodnim uzanim moreuzom, dugačkim oko 2 km, danas premošćenim mostom dužine oko 50m.

Okružena ja biserima Jonskog mora, na severu ostrvom Krf, a na jugu Kefalonijom i Itakom. Klima na ostrvu je sredozemna sa dugim toplim letima i blagim i kišovitim zimama. Obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa izrazito plavom vodom i  rajskim plažama. Ne propustite da obiđete čuvene plaže kao što su Porto Kaciki, proglašena za jednu od najlepših u Evropi, Agios Joanis, Katisma, Atani, Sivota, Egremni i mnoge druge.
 

Promo

NIDRI se nalazi na istočnoj obali ostrva i najpopularnije je letovalište na Lefkadi, na 17 km od glavnog grada Lefkade, na severu, i 21 km od luke Vasiliki na jugu. Plaže su šljunkovito peščane, more je kristalno čisto i bez vodenih struja. U letnjem periodu voda se brzo zagreje do idealne temperature za kupanje. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, motorne čamce za obilazak ostrva, baviti se nekim od sportova na vodi ili pak uživati u nekom od barova na plaži ispijajući osvežavajući koktel.

Vila Metropol (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) smeštena je u mirnom okruženju, 100 m centra Nidrija, 150m od mora i 450m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Apartmanska vila ima wi-fi internet.
 
Alvado Taler

07.07.2017. 09:26

Bili na Krfu. Prezadovljni uslugo. Pozdrav za turvodiča Veru i njenu ekipu koja nas vodila na Krf od 23 juna do 4 jula!n


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]