Pixabay

12:00 Seks i veze 0

informer.rs | 24. 07. 2017.

ŠALJI FOTKE I PUTUJ - PETI KRUG! Informer i Belvi travel poklanjaju vam ČAK 42 LETOVANJA!

Četvrti krug našeg foto-konkursa oborio je sve rekorde u broju fotografija koje ste poslali, sedam čitalaca sa najviše lajkova već pakuju kofere za letovanje, a mi smo već - u petom krugu u kome vam Informer i Belvi Travel poklanjaju vam još sedam letovanja u Grčkoj. Ovog puta tema je - DECA NA LETOVANJU! I ne zaboravite - SVAKE NEDELJE POKLANJAMO PO 7 LETOVANJA!

Tema za ovu nedelju (od 24. - 30. jula) je - DECA NA LETOVANJU

U toku je peti krug foto-konkursa Informera i Belvi travela u kojem vas vodimo na besplatno letovanje u Grčkoj! Sedam učesnika sa najvećim brojem lajkova iz četvrtog kruga već se pripremaju da krenu na odmor iz snova, a mi smo već u petom krugu, sa novom temom - DECA NA LETOVANJU!

Sve što je potrebno da uradite u petom krugu našeg foto-konkursa je da nam pošaljete fotografije na kojima u letnjim čarolijama uživaju najmlađi. Vaša deca, deca vaših rođaka, prijatelja... jer, leto i jeste najveća radost upravo za decu.

Šaljite fotke, šerujte na svojim profilima na društvenim mrežama i pozovite prijatelje da glasaju za vas

Dakle, šaljite fotke, šerujte na svojim profilima na društvenim mrežama i pozovite prijatelje da glasaju za vas.

Tema za ovu nedelju (od 24. - 30. jula) je, da ponovimo - DECA NA LETOVANJU! Prelistajte albume s fotografijama u svojim telefonima i na računarima, odaberite fotku, pošaljite nam i pripremite se za putovanje! Naravno, ako vaša fotka bude među prvih sedam sa najviše lajkova na našem portalu.

Peti krug počinje u ponedeljak, 24. jula u 12.00, a završava se u nedelju 30. jula, u 23.59h.

Konkurs traje ukupno šest nedelja i u svakoj od njih očekuje vas - sedam letovanja u Grčkoj za dve osobe!

POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAGRADE U PRVOM KRUGU NAŠEG FOTO-KONKURSA
POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAGRADE U DRUGOM KRUGU NAŠEG FOTO-KONKURSA
POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAGRADE U TREĆEM KRUGU NAŠEG FOTO-KONKURSA
POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAGRADE U ČETVRTOM KRUGU NAŠEG FOTO-KONKURSA

I u ovom krugu pobednici će postati sedmoro učesnika sa najvećim brojem glasova na našem portalu, a njihova imena objavićemo u ponedeljak, 30. jula! 

VAŽNE NAPOMENE: Kako bi vam foto-konkurs bio dostupan na pravi način i na vašim mobilnim telefonima, ne zaboravite da ažurirate svoju android ili iOS aplikaciju.
Za sva dodatna pitanja i objašnjenja možete da se obratite na mail: [email protected]
Takođe, u slučaju da naši web adminstratori utvrde da fotografije ne ispunjavaju pravila ili da se za glasanje korisiti nedozvoljena tehnologija, takvi učesnici biće diskvalifikovani. 


Evo koja vas nagradna putovanja čekaju u petom krugu našeg foto-konkursa:

PRVO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Leptokaria, vila Antonio 24/09/2017. (10 noćenja sa doručkom, autobuski prevoz - za dve osobe)

Leptokaria se nalazi uz autoput Evzoni - Atina, 90 km jugozapadno od Soluna. Leptokarija je jedno od najlepših letovališta predivne pod Olimpske rivijere. Dugačka peščana i ponegde šljunkovita plaža, kristalno čisto more, umerena i izuzetno povoljna klima ulepšala je Leptokariju sa puno zelenila i parkova.
 

Promo

Vila "Antonio" (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) je nova, elegantna i moderna vila, prve goste je primila u letnjoj sezoni 2016 g. Vila je dvospratna i nalazi se u novom, mirnom i prijatnom delu Leptokarije, udaljena od duge peščane plaže 200 m. Vila u suterenu poseduje zajedničku prostoriju sa mini kuhinjom, toaletom i tušem, pogodnu za usluge prilikom smene gostiju, poseduje besplatan wi-fi internet (aktivan od 01.06 - 30.09).


DRUGO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Olympic Beach, vila Narcis 24/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Olimpik Bič je letovalište koje je ime dobilo po istoimenoj planini, ispod koje je i smešteno. Nalazi se na 70 km udaljenosti od Soluna, glavnog centra cele regije Severna Grčka, 8 km od Katerinija, glavnog grada istoimene opštine i svega 2 km od mesta Paralia, poznatog i popularnog letovališta.

Olimpik Bič predstavlja pravi kompromis između mirnog i aktivnog odmora. Može se reći da spada u mirnija letovališta, te je prvenstveno namenjeno onima koji odmor žele da oprovedu u opuštanju i relakcsaciji, a naročito se preporučuje porodicama sa manjom decom. Olimpik Bič odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana kao i pešačkih zona koju čine dve ulice paralelno sa morem.

Promo


Olimpik Bič je popularno letovalište među našim sunarodnicima, najviše zbog slogana "Puna duša za plići džep". Ljubitelje kupovine grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Pešačka zona je prepuna buticima, tavernama, barovima, rent a car agencijama, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Vila "Narcis" (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) se nalazi na 130 m od peščane plaže. Vila je u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, suvenirnica i ostalih turističkih zanimacija. Vila u prizemlju poseduje veliki zajednički dnevni boravak sa TV prijemnikom, zajedničku kuhinju kao i toalet i prostoriju za tuširanje za usluge prilikom smene gostiju. Vila poseduje besplatan Wi-Fi internet.


TREĆE MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Asprovalta, vila Alexanda 20/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatne peščane plaže, kristalno čisto more, planina, jezero, magičan pogled na egejsko more i mnoga arheološka nalazišta. Pripada opštini Svetog Đorđa i oblasti Soluna. Obala ovog modernog turističkog gradića godinama je nagrađivana plavom zastavom Evropske unije. Savršeno sređena plaža i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u brižljivo izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privućiće i one najprobirljivije.
 

Promo

Vila Aleksandra je luksuzna vila koja se nalazi na 100m od plaže u samom centru Asprovalte (više o vili pogledajte na OVOM LINKU). Poseduje lepo uređene dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom, klima uređajem i Wi-Fi internetom. Vila ima besplatan wi-fi internet, poseduje sopstveno dvorište i zidani roštilj koji su na raspolaganju gostima.

ČETVRTO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Zakintos, Vila Drosos 18/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, je treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Nalazi se na samo 8,5 nautičkih milja južno od Kefalonije, i na 9,5 n.m. od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže sa drugih Jonskih ostrva, a i sa kopnenog dela Grčke. 

Karakteriše ga srednje mediteranska klima, sa malo kišnih dana tokom zime i dugim toplim letom koje je prigrlilo veći deo proleća i jeseni. Zakintosu je priroda podarila blagu klimu sa velikim brojem sunčanih dana, prelepe pešćane plaže i idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i neskrivene magične zalaske sunca iznad dubokog plaventila mora. Stanovništvo, njih oko 35 hiljada se uglavnom bavi agrokulturom, najvećim delom uzgajanjem maslina, vinogradarstvom, voćarstvom, ali glavna delatnost je turizam. Južni deo ostrva, plaža nadomak Laganasa je primorski nacionalni park - rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta.

Promo

Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primaljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine... sve je moguće na Zakintosu... uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Lokacija je u centru Laganasa (više o vili pogledajte na OVOM LINKU), ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem). Neposredno uz vilu nalazi se supermarket i veliki parking.

PETO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Zakintos, vila Ionian Colors 18/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, je treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Nalazi se na samo 8,5 n.m. južno od Kefalonije, i na 9,5 n.m. od Peloponeza. Zbog svoje geografske pozicije do njega se lako stiže sa drugih Jonskih ostrva, a i sa kopnenog dela Grčke. Karakteriše ga srednje mediteranska klima, sa malo kišnih dana tokom zime i dugim toplim letom koje je prigrlilo veći deo proleća i jeseni.

Zakintosu je priroda podarila blagu klimu sa velikim brojem sunčanih dana, prelepe pešćane plaže i idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i neskrivene magične zalaske sunca iznad dubokog plaventila mora. Stanovništvo, njih oko 35 hiljada se uglavnom bavi agrokulturom, najvećim delom uzgajanjem maslina, vinogradarstvom, voćarstvom, ali glavna delatnost je turizam.

Promo


Južni deo ostrva, plaža nadomak Laganasa je primorski nacionalni park - rezervat za mediteransku vrstu kornjača Caretta Caretta. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primaljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine... sve je moguće na Zakintosu... uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Vila "Ionian Colors"  (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) je u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile i glavne ulice nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, zabavni muzički klubovi, marketi. Vila je udaljena oko 150 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem).

ŠESTO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Lefkada, vila Metropol 16/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Lefkada je grčko ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. Ukupna površina ostrva je preko 300 km˛ a broji oko 12.000 stanovnika. Glavni grad ostrva je Lefkada koji se nalazi na krajnjem severoistoku ostrva. Iza grada se uzdižu planine, većim delom gole i obešumljene. Od kopna je odvojeno prirodnim uzanim moreuzom, dugačkim oko 2 km, danas premošćenim mostom dužine oko 50m.

Okružena ja biserima Jonskog mora, na severu ostrvom Krf, a na jugu Kefalonijom i Itakom. Klima na ostrvu je sredozemna sa dugim toplim letima i blagim i kišovitim zimama. Obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa izrazito plavom vodom i  rajskim plažama. Ne propustite da obiđete čuvene plaže kao što su Porto Kaciki, proglašena za jednu od najlepših u Evropi, Agios Joanis, Katisma, Atani, Sivota, Egremni i mnoge druge.
 

Promo

NIDRI se nalazi na istočnoj obali ostrva i najpopularnije je letovalište na Lefkadi, na 17 km od glavnog grada Lefkade, na severu, i 21 km od luke Vasiliki na jugu. Plaže su šljunkovito peščane, more je kristalno čisto i bez vodenih struja. U letnjem periodu voda se brzo zagreje do idealne temperature za kupanje. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, motorne čamce za obilazak ostrva, baviti se nekim od sportova na vodi ili pak uživati u nekom od barova na plaži ispijajući osvežavajući koktel.

Vila Metropol (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) smeštena je u mirnom okruženju, 100 m centra Nidrija, 150m od mora i 450m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Apartmanska vila ima wi-fi internet.

SEDMO MESTO - LETOVANJE U GRČKOJ, Olympic Beach, vila Narcis 16/09/2017. (10 noćenja, autobuski prevoz - za dve osobe)

Olimpik Bič je letovalište koje je ime dobilo po istoimenoj planini, ispod koje je i smešteno. Nalazi se na 70 km udaljenosti od Soluna, glavnog centra cele regije Severna Grčka, 8 km od Katerinija, glavnog grada istoimene opštine i svega 2 km od mesta Paralia, poznatog i popularnog letovališta.

Olimpik Bič predstavlja pravi kompromis između mirnog i aktivnog odmora. Može se reći da spada u mirnija letovališta, te je prvenstveno namenjeno onima koji odmor žele da oprovedu u opuštanju i relakcsaciji, a naročito se preporučuje porodicama sa manjom decom. Olimpik Bič odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana kao i pešačkih zona koju čine dve ulice paralelno sa morem.

Promo


Olimpik Bič je popularno letovalište među našim sunarodnicima, najviše zbog slogana "Puna duša za plići džep". Ljubitelje kupovine grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odeće. Pešačka zona je prepuna buticima, tavernama, barovima, rent a car agencijama, a ima i dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Vila "Narcis" (više o vili pogledajte na OVOM LINKU) se nalazi na 130 m od peščane plaže. Vila je u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, suvenirnica i ostalih turističkih zanimacija. Vila u prizemlju poseduje veliki zajednički dnevni boravak sa TV prijemnikom, zajedničku kuhinju kao i toalet i prostoriju za tuširanje za usluge prilikom smene gostiju. Vila poseduje besplatan Wi-Fi internet.Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]