09.04.2021.

16:03

Foto:

Društvo

KOŽNA FOTELJA ZA LEČENJE MALOG GAVRILA! Penzioner iz Inđije Ilija Miljković novac od prodaje DONIRA ZA DEČAKOVO OZDRAVLJENJE

Šestomesečni dečak Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije i za njegovo lečenje potrebno je sakupiti 2,5 miliona dolara.

Želeći da na svoj način pomogne dečaku, akciji se priključio i penzioner iz Inđije Ilija Miljković. U slobodno vreme tapetar, Ilija restautira nameštaj vraćajući mu stari sjaj.

Informer

 

Majstor Ilija koji je poznat i kao rekorder dobrovoljnog davanja krvi (131 put), za pomoć Gavrilu odabrao je kožnu fotelju za ljuljanje i to ne bilo kakvu.

- Jedan moj stari prijatelj "spasao je sa otpada" sličnu fotelju koja je po dolasku nove vlasti u Predsedništvo Srbije bila izbačena na ulicu...Nije želeo da tako nešto propadne pa je doneo meni da je restauriram.

Po uzoru na nju napravio sam 25 komada i sve su odmah "otišle" sem ove, koju bih poklonio za lečenje malog Gavrila - priča Ilija Miljković penzionisani policajac iz Inđije, dodajući da mnogo skromnije fotelje od njegove koštaju pristojnu svotu novca.

Oni koji budu ponudili najviše dobiće ovu lepu fotelju, a sav novac biće uplaćen za lečenje Gavrila Đurđevića.