05.01.2023.

19:02

Foto: printscreen facebook

Društvo

BUKTI RAT ZBOG PARKING MESTA, PAZITE AKO PARKIRATE U OVOM DELU BEOGRADA! Kola zatrpana smećem - jedan vozač posebno loše prošao... (Foto)

Očito je jedan komšija zacrtao da je to parking mesto baš njegovo, pa je rešio da komšiji koji vozi BMW, a koji mu je zauzeo mesto, ostavi neprijatno iznenađenje, a možda je čak u pitanju neka ljubavnička osveta. Ovo se da zaključiti iz komentara meštana ovog dela Mirijeva.

Informer

Komšija je, da bi se osvetio, ostavio brdo smeća na vozilu marke BMW. On je u besu razmazao i kečap, tunjevinu, pavlaku, hleb...

Fotografija ovog vozila objavljena je na društvenim mrežama u grupi Mirijevo.

- Neko ne voli kad mu komšijski BMW zauzme parking mesto - navodi se u opisu priloženih fotografija.

Ovaj potez izazvao je bes kod meštana Mirijeva.

- Pa sramota. Ovo je nečovek. Ne poštuje hranu i ne shvata da neko nema hleba da jede... Nevaspitanje iz kuće poneto - navela je u komentaru jedna žena.

Neki su se upitali da li će sledeći put vozaču koji mu zauzme parking mesto da izbuši gume.

- To je javni parking! Ako motiv nije nešto drugo... Ako je zbog parkinga to je onda čist bezobrazluk... A ako je motiv nešto drugo onda je možda i dobro prošao... Ko će znati šta je po sredi... - dodaje se u komentaru.

Meštani Mirijeva, koji inače muku muče sa parkingom, nisu stali na stranu komšije koji je isprljao vozilo.

- Koliko moraš da budeš zlo da bi ovako nešto uradio komšiji. Parking nije njegovo vlasništvo, uostalom šta ako je neko došao u goste - oštra je jedna korisnica mreža.

Bonus video: